INSIDER

„A testemmel próbáltam védeni őket” – gyermekeivel utazó édesanyát ért támadás a horrorjáraton

Megfagyott a levegő a budapesti buszon, amikor kést rántott egy őrjöngő drogos. Az édesanyák rettegnek felszállni a 9-es buszra.
  • Szerző: Ripost

Leírni is szörnyű: gyermekeivel utazó anyára támadt a drogos Budapesten. A Bors korábbi beszámolója alapján az emberek életveszélyesnek tartják a 9-es és 151-es kőbányai járatokat. Az idősebb korosztály és a gyermekükkel egyedül utazó édesanyák inkább már fel sem szállnak, mert napi szinten történnek drogos atrocitások.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A napvilágot látott híreket olvasva egy kétgyermekes édesanya is felkereste a lapot, hogy beszámoljon az őt ért megrázkódtatásról. Ági mindig is Kőbányán élt, sok mindent megélt már a kerületben, de a 9-es járaton ő is retteg, hiszen háromszor is megtámadták rajta.

Képünk csak illusztráció!
Fotó: MTI

„Két autista gyermekemmel mentünk a Baross utca felé a 9-esen. Egy láthatóan nagyon betépett drogos elkezdett őrjöngeni. Üvöltözött, nekiállt verekedni egy másik férfival, a sofőr kétszer szólt rá a mikrofonon keresztül. Neki is beszólogatott ez az állat, szerintem a sofőr nem mert megállni. Majd egyszer csak kést rántott elő és felénk hadonászott” – árulta el a lapnak a kétgyermekes óvodai dolgozó.

Vajon mi történt azután, hogy az anyára támadt a drogos?!

„Én a két gyermeket betoltam az ablakhoz, a testemmel próbáltam védeni őket. A nagyobbik fiam nagyon megijedt, szó szerint remegett, rettegett. Senki nem csinált semmit, mintha mindenki lefagyott volna. Mert a drogosok viselkedése kiszámíthatatlan, nem lehet tudni, hogy a következő pillanatban rád mosolyog, vagy csak simán leszáll a buszról, vagy éppen beléd vágja a kést. Végül megúsztuk, a következő megállónál sikerült lemenekülni, utána még sokáig a torkomban dobogott a szívem. A gyermekeim olyan sokkot kaptak, aminek mai napig van érezhető, súlyos hatása” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra Ági, aki azóta letette a jogosítványt, hogy biztonságban tudja hozni-vinni gyermekeit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?