INSIDER

Karácsony már a bicikliseket is üldözi

A főpolgármester felszámolja a bubit: november végén leállnak a zöld biciklik – jelentették be a hírt a Mol Bubi közbringarendszer és a BKK oldalán.
  • Szerző: Ripost

A Budapesti Fejlesztési Központ vezérigazgatója szerint nagyon rossz az időzítés: a járvány közepén és épp a Bubi működési területét érintő belvárosi metrópótlás kezdetén zárják be bizonytalan időre a Közbringa rendszert.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vitézy Dávid kihangsúlyozta: ő is egyetért azzal, hogy a bubi megérett a megújításra. Ugyanakkor nem érti, miért nem tudták ezt úgy intézni, hogy ne álljon le bizonytalan időre, legjobb esetben is hónapokra a rendszer működése.

Nagyon szomorú, hogy a Főváros és a BKK leállítja a Bubit.

Ma jelentette lennie Egy jópofáskodó posztban BKK, Hogy a ... </ p> Közzétette: Vitézy Dávid – & nbsp; 2020. november 4., szerda </ blockquote> </ div>

 

 

Azt is kifogásolta, hogy lecsökkentették a kerékpárok számát és megakadályozzák a bővítést, amiről semmilyen társadalmi egyeztetés nem történt. A közbringarendszert még Tarlós István indította el, ő épített kerékpárutakat is. Karácsony Gergely nem épített biciklis utat, csupán felfestett sávokat az autósok, majd a gyalogosok kárára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?