INSIDER

Ingyenes BKK-t ígér Berki Krisztián, ha megválasztják

Megtartotta programismertető tájékoztatóját Berki Krisztián, aki be­je­lent­ke­zett a fő­pol­gár­mes­teri szé­kért.
  • Szerző: Ripost

Kedden délelőtt megtartotta programismertetőjét Berki Krisztián, aki indul a főpolgármester-választáson.

Az izomceleb a sajtótájékoztatót azzal kezdte, hogy bemutatta a transzparenseket, és elmondta, a zászlók színeire is lehetett szavazni, ő pedig követi a rajongók és a budapestiek akaratát. Ezzel előre is vetíti azt, hogy nemcsak ígérgetni akar, hanem amit mond, be is fogja váltani.

Az egybegyűltek előtt például megígérte, hogy ingyenesen lehet majd utazni mindenkinek a BKK járatain. Mint mondta, nem tömegközlekedést, hanem közösségi közlekedést akar, a turistákkal ugyanakkor magasabb BKV-díjakat fizettetne.

A második pontban a fővárosi parkolást említette meg, ami szerinte teljesen veszteséges. Mint fogalmazott, ezt rendbe kell tenni.

A harmadik pont a mozgáskorlátozottak parkolása. Az ilyen autókra 80 x 80-as táblát ragasztatna ki, azért, hogy kellően észrevehetőek legyenek az ilyen autók, hogy a többi ember segíthessen nekik.

Tarlós Istvánnak azért, hogy "október 31-én megkezdhesse a nyugdíjas éveit családjával", Berki Krisztián 8 jegyet ajándékoz az óriáskeréken, hogy fentről nézhesse, hogyan épül a főváros.

Újságírói kérdésre elmondta, hogy senki kedvéért nem lépne vissza.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?