INSIDER

Így veszekedett a gyilkosság előtt a darnózseli hentes és felesége

A férfi a mai napig tagadja, hogy végzett volna feleségével, de szakmájával felhagyott, mert senki nem venne tőle semmit.
  • Szerző: Ripost

Megszólalt az a darnózseli hentes, akit felesége meggyilkolásával és ledarálásával vádolt az ügyészség. A bíróság nem jogerősen 7 év börtönre ítélte, annak ellenére, hogy a gyilkosságot egyértelműen nem lehetett bizonyítani – írja a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A családtagok arra panaszkodnak, hogy máig nem tudták rendesen eltemetni az asszonyt, mert a rendőrség nem adta ki a holttest maradványait. Ezért Judit néhány személyes tárgyát rakták az urnába, egy fehér kis márványtábla mögé a győri Szentlélek-templom kápolnájában.

„Muszáj volt valahogyan elbúcsúzni tőle” – mesélte a bátyja, aki biztos benne, hogy húgát a férje ölte meg öt évvel ezelőtt egy elmérgesedett válóper kellős közepén.

Szerinte erre utal több hangfelvétel is, amelyeket az asszony készített, amikor már elköltözött otthonról és csak diktafonnal járt vissza a házba. Folyamatosak voltak a veszekedések.

„Tudod, kit ütögessél! Az édesapádat vagy a nővéredet, engem ne ütögessél! Te mocskos állat, te! Ez megy neked, hogy vered a nőt!” – hallatszik az egyik felvételen.

Most a gyilkossággal vádolt férfi megmutatta azt a füstölőt, ahol a vád szerint megpróbálta megsemmisíteni a holttestet. Egy szemtanú állította, látta, amint a férfi valami nagyobb dolgot cipel zsákban a füstölőhöz, vélhetően a holttestet.

„Ez egy hideg füstölő, ami füstölésre alkalmas, de nem krematórium. Ha begyújtom a fát, fűrészport, akkor ez füstöl, de nem ég, különben leégne az egész” – állította a műsorban N. János.

A hentes mindenesetre felhagyott a szakmájával. Azt mondja, azért, mert a faluban senki nem venne tőle hentesárut, még csak kóstolásképpen sem fogadnának el tőle semmit a történtek után, ezért most sofőrként dolgozik. Pedig állítja, hogy ártatlan, nem ölte meg a feleségét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?