INSIDER

Váratlan fordulat, interjút adott a darnózseli hentes – így él most

A férfit azzal vádolták, hogy megölte feleségét, majd ledarálta a holttestet, a maradványokat pedig elégette. János mindent tagad.
  • Szerző: Ripost

Bár már kétszer felmentették bizonyítékok hiányában, végül halált okozó testi sértésért kapott 7 év börtönt másodfokon N. János. A „darnózseli hentesként” hírhedtté vált férfi, akit az ügyészség a felesége megölésével és feldarabolásával vádolt, most interjút adott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szabadlábon lévő férfi a kamerák előtt úgy fogalmazott: „érzi a közvélemény nyomását magán”, illetve azt, hogy az emberek úgy gondolják, ő egy darabolós gyilkos. A férfi az udvarán lévő füstölőt is megmutatta, ahol a hentesmunkájáról is kendőzetlenül beszélt – írja a Blikk.

Mint mondja, kénytelen volt felhagyni a szakmájával, mivel nincs ember, aki venne a termékeiből. Ám elköltözni soha nem akart a történtek miatt.

„Nincs változás az életemben és nem szeretnék innen elmenni. Itt születtem, itt nevelkedtem, és nincs okom megfutamodni, nincs okom bujkálni. Ártatlan vagyok, nem öltem meg a feleségem. Olyan kampány indult ellenem, hogy szinte már Hannibálként kezelnek” – fogalmazott a darnózseli férfi.

Azt, hogy valaha is bántotta, pláne megölte volna a párját, tagadja, még annak ellenére is, hogy korábban jogerősen elítélték bántalmazásért, amiért próbára bocsátották. „Az akkori bántalmazás abban merült ki, hogy megfogtam a feleségem két vállát, amikor cirkusz volt, majd megráztam, hogy mikor tér már észhez. Ekkor szakadt el a blúz és a gombok róla” – idézte fel N. János, aki szerint a felesége soha nem félt tőle.

Az asszony családjával nem tartja a kapcsolatot. Ők ugyanis biztosak abban, hogy János ölte meg az asszonyt.

„Nagy érdeklődéssel várom, hogy mit hord össze ez az ember. Remélem, feltesznek neki jó pár keresztkérdést, belebukik a válaszokba, és végre az egész világ számára kiderül, hogy ő ölte meg a lányomat. Az unokáim előtt pedig mindig nyitva az ajtóm, várom, hogy egyszer megkeressenek és átbeszéljük a történteket. Tudom, hogy haragszanak rám, de én ettől még ugyanúgy szeretem őket, mint azelőtt” – reagált a lapnak az interjú hírére a meghalt nő édesapja, Dezső bácsi.

2014 májusában veszett nyoma K. Juditnak. A korábbi vád szerint N. János darnózseli otthonában megölte feleségét, majd a háza pincéjében feldarabolta és ledarálta a holttestet, a maradványokat pedig elégette.

Mivel közvetlen bizonyíték nincs a vádlott ellen, ezért az ügyészség másodfokon emberölés helyett már csak halált okozó testi sértésért 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztést kért a vádlottra. Az ítéletbe – hét év letöltendő börtönbüntetés – beleszámít az a 29 hónap, amelyet a vádlott előzetes letartóztatásban töltött, így a ténylegesen letöltendő szabadságvesztésének ideje öt év alá csökken.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?