INSIDER

Így dolgozzák fel a kalandparkban elhunyt fiú diáktársai a tragédiát

Ismerősök, ismeretlenek osztoznak a hétvégén tragikusan elhunyt fiú szüleinek gyászában. A gyönyörű sorok adnak most erőt a mélyen megrendült diáktársaknak.
  • Szerző: Ripost

Érzelmekkel teli, megrendítő kommentek sorakoznak a múlt héten elhunyt Zsiga iskolájának oldalán. „Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy Salamon Zsigmond tanulónk tragikus halála kapcsán oly sokan fejezték ki együttérzésüket. Ez az egész iskolai közösségünknek erőt ad, hogy a felfoghatatlan veszteséget feldolgozhassuk – írta ki az iskola oldalára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kedden délelőtt is rengeteg mécses áll a keszthelyi gimnázium előtt

Vasárnap reggel óta sorban emlékeznek meg az emberek Zsigáról. A 17 éves fiú halála mindenki számára felfoghatatlan, rengetegen ismeretlenül is együttérzésüketet fejezték ki.

Nála jobb gyermeket szülő nem is kívánhatott volna magának! Lehetetlen feldolgozni. Kegyetlen, értelmetlen halál! Soha nem feledünk el!”- írta egy ismerős.

„Szíven ütött a hír, hisz a kamaszaim is nagyjából ennyi idősek. De így hogy itt lakott az utcánkban, egészen csöpp kora óta ismertük, a nagyobb gyerekeimen is látom, mennyire megrázta őket. Nyugodj békében Zsiga!” - szól egy másik komment.

Az iskola a diákokhoz azonnal pszichológust hívott, aki segít nekik a tragédia feldolgozásában.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?