INSIDER

Hátborzongató életképek a Blahán – Fotók

Két éve képtelen, vagy lehet, nem is akar a helyi városvezetés rendet tenni a VIII. kerületben.
  • Szerző: Ripost

Állandósulni látszanak a közbiztonsági és tisztasági problémák a Józsefvárosban, ami nemcsak a drogosok, hanem a hajléktalanok és alkoholisták tanyája is lett. Szinte naponta kerülnek fel sokkoló képek a közösségi oldalakra Józsefváros csoportjaiba a hajléktalanul, mindhiába, mivel nem történik változás, a kerületben élők pedig tehetetlenek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Metropol figyelt fel rá, hogy a Gettónapló Facebook-oldalán mutatták meg, hogy nemrég hajléktalanok leptek el a Blaha Lujza tér parkját, ahol szinte mozdulni sem lehet a nem éppen szimpatikus kinézetű emberektől. A bejegyzést megosztották az Otthonunk, Józsefváros oldalán is, ahol több hozzászóló is elkeseredettségének adott hangot.

„Atya úr Isten ez már végzet, game over Budapest„ – írta egy kommentelő.

Nem sokkal azután, hogy a Metropol több cikkben is bemutatta, hogyan züllik le újra a hírhedt „Nyóckerré” Pikó András irányítása alatt a kerület, most újabb problémás környék lakói keresték fel a lapot. Az ott élők szerint a II. János Pál pápa tér melletti Auróra utca állapota leírhatatlanul elkeserítő. Az utcát elálló csövesek, az elviselhetetlen bűz, a hangoskodó fiatalok és a hozzájuk kapcsolódó utcai vizelés mostanra általános problémát jelent.

Fotó: Facebook

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?