INSIDER

Hatalmas botrány a villamoson: gyomorforgató dolgot tett a tinilány

Egy terhes kismamát bántottak a miskolci villamoson.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő események zajlottak le hétfő délután az egyik miskolci villamoson. Egy fiatal terhes kismama a Városháztér megállóban szeretett volna leszállni a szerelvényről, amikor is minden ok nélkül váratlanul megütötték.

Az iskolakezdések miatt körülbelül három óra magasságában óriási tömeg volt a villamoson és a megállóban is – mesélte a történteket a Borsnak Szajcz Alexandra, aki a terhessége huszonnegyedik hetében jár. – Körülbelül harmincan akartak felfurakodni, így már előre sejtettem, hogy nem lesz egyszerű dolgom a leszállásnál. Amikor a leghátsó ajtóból kiléptem, az egyik tolakodótól egyszer csak egy hirtelen ütést kaptam a hasamra. Egy nagyjából tizennyolc éves iskolás lány volt az. Rám förmedt, hogy húzzak a francba, majd cifra káromkodások közepette még melegebb éghajlatra is elküldött – mesélt az elképesztő történtekről Alexandra.

A fiatal várandós nő úgy véli, hogy támadója vélhetően a haverjai előtt akart ezzel vagánykodni. Az ütést követően nagyon fájt a hasa, így rettentően megijedt, nehogy baja legyen a kisbabájának. Szerencsére a fájdalom egy óra múlva megszűnt, így valamennyire sikerült megnyugodnia.

címkék:
És ezeket olvastad már?