INSIDER

Újraindították a hamis konzultációt a vírustagadók

A hét elején elindított hamis konzultáció miatt nyomozás folyik, leállították az adathalász oldalt. Most új platformon újraindították a hamis konzultációt.
  • Szerző: Ripost

Hamis konzultáció indult el az interneten a hét elején, a nemzetikonzultacio.online oldalon, amelynek semmi köze nincs a kormány által elindított konzultációhoz. Mint ahogy azt a megírta, a gyanú Gődényre terelődik. Azt az adathalászt oldalt akkor leállították és nyomozást indítottak. Szerdán azonban újabb platformon indították újra a hamis konzultációt. Ezúttal koronaviruskonzultacio.online néven.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Újabb jó hír! Indulhat a fontos kérdésekre választ adó Koronavírus Konzultáció„ A kitöltéssel segítsük elő a normális intézkedések meghozatalátés a mielőbbi nyitást” – így reklámozzák a hamis kérdőívet a Gődényhez köthető „Normális Élet„ csoportokban.

hamis konzultáció

Arra buzdítják az embereket, hogy osszák meg minél több platformon. Most egy kicsit korrektebbek voltak, mint első ízben, ugyanis most megjegyzik, hogy ez nem a hivatalos, kormány által indított konzultáció.

Gődény György

Fotó: Facebook

„Döbbenetes, ami az országban történik a járvánnyal kapcsolatosan, mert a vírusdiktatúra már ott tart, hogy kérdezni sem szabad!Tegnap a barátaim találtak a koronavírusról egy weboldalt online konzultációval, de ami meglepő, hogy ez szokatlanul értelmes, és nagyon fontos kérdésekből állt. A válaszok sem voltak manipulálva, ahogy ezt mástól megszokhattuk, egyszerűen igen vagy nem, amit eldönteni mindenkinek szabadon a szíve joga – legalább is ezt gondolnánk egy demokráciában…Szóval végre egyszer normális kérdések voltak, amik nyilvánvaló, hogy nem a kormányzattól származtak, ezért még én is kitöltöttem, aztán másokat is erre buzdítva meg is osztottam. Sőt még azt is hozzáfűztem és reméltem, hogy majd „odafent” ez alapján tiszteletben tartják a véleményeket, és a jövőben ezt szem előtt tartva hoznak majd döntéseket, nem csupán a saját érdekeik szerint.DE NAGYOT TÉVEDTEM, mert mára hűlt helye lett az oldalnak! Mint látható, a kormányzat reagált, és villámgyorsan le is kapcsoltatta a „konkurenciát”! Ott tartunk most már, hogy kérdezni sem szabad, mert ez is a politika kizárólagos privilégiuma lett. És ha ennek ellenére valaki mégis megteszi, akkor elhallgattatják és eljárnak ellene” -írta a maszkellenes járványtagadó élharcos Gődény a Facebookon.

Elindult az újraindításról szóló konzultáció!

Az igazi kérdőívet a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon lehet kitölteni. Hét kérdésre lehet válaszolni, többek között a védettségi igazolvánnyal, az éttermek és szállodák újraindításával és az este 8 óra utáni kijárási tilalommal kapcsolatban.

Az online kérdőív kitöltéséhez regisztráció szükséges, amelyről a résztvevők megerősítő e-mailt kapnak.

 

És ezeket olvastad már?