INSIDER

Gyurcsánynéval találkozott, 20 nap múlva koronavírusban meghalt a politikus

Két olyan emberrel is találkozhatott Gyurcsány Ferencné kampánykörútján, akik később koronavírusban meghaltak.
  • Szerző: Ripost

Két olyan emberrel is találkozhatott Gyurcsány Ferencné kampánykörútján, akik később koronavírusban meghaltak – írja az Origo. Gyurcsányné március 2-án járt Tatán és Tatabányán, majd március 5-én jelentette be, hogy koronavírus-fertőzött. Tatán néhány napja egy DK-s önkormányzati képviselő halt meg, aki beszélt Gyurcsánynéval. Tatabányán pedig egy önkormányzati dolgozó halt meg a betegségben, szintén azt követően, hogy Gyurcsányné a városházán találkozott a DK-s polgármesterrel.

Gyurcsány Ferenc felesége koronavírusos lett március 5-én. Azonban ezt megelőzően számos településen járt a koronavírus-járvány harmadik hulláma közepén, és közben több baloldali politikussal is védőmaszk nélkül egyeztetett. Így találkozott Gyűrűs Károllyal, a tatai önkormányzat DK-s képviselőjével. Ő 20 nappal a tárgyalás után, március 22-én koronavírusban hunyt el.

Gyűrűs közösségi oldalán számolt be a tárgyalásról

Gyurcsányné a tatai látogatása napján Tatabányán is járt. Videót készített a helyi kórháznál, és járt a DK-s támogatással megválasztott polgármesternél.

Tatabányára is maszk nélkül érkezett

2021 március közepén, Gyurcsányné látogatása után nem egész két héttel a tatabányai önkormányzat egyik dolgozója koronavírussal kórházba került. Az 57 éves, nem közszereplő hölgy az Origo információja szerint szerint nem sokkal később meghalt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?