INSIDER

Újabb videó a dülöngélő Gyurcsányról: félrebeszélt, majd autóba ült és vezetett

Egy új videó rávilágít arra, hogy Gyurcsánynak nem csak az egyensúlya megtartásával voltak problémái, hanem a beszéde is erőteljesen akadozott. A sokak szerint hullarészeg DK-elnök ezt követően ráadásul még vezetett is.
címkék:
  • Szerző: WM

Korábban a már beszámolt róla, hogy egy interneten terjedő videó szerint Gyurcsány Ferenc fényes nappal, egy utcafórumon hullarészegen találkozott az idős szavazóival. Egy újabb videó tanúsága szerint az egyesült baloldal vezére nem csak támolygott, hanem értelmetlenül szónokolt pár mondatot, majd mint aki jó végezte dolgát, beült az autója volánja mögé, és elhajtott.

Az interneten futótűzként terjedő videóról Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője azt mondta:

?A baloldal vezére: Gyurcsány Ferenc szemmel láthatóan már fényes nappal, a saját kampányeseményein is hullarészeg. Még nagyjából 9 hónap van hátra a választásig. Vajon kibírja addig? ? A videó forrása: Bede Zsolt

Gyurcsányra is többen aggodalommal tekintettek, miután egy mondatot alig bírt befejezni. Fotó: Videa

Gyurcsány Ferenc egyébként a botrányos gyöngyösi fellépése után Balmazújváros felé vette az irányt. Útközben posztolt még egy képet a legnagyobb közösségi oldalra. Ezen az látható, hogy egy kisebb pohárból iszik valamit. A képet sokan bizonyítékként értelmezték arra nézve, hogy a DK elnöke rövidezett, mások szerint arról van szó, hogy egy kávéval próbált józanodni.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?