INSIDER

Gyógyszerre ivott, idősekre támadt, ez lett a vége

Gyógyszerekre ivott egy férfi, valószínűleg ettől vadult meg. Rátámadt egy idős házaspárra csólyospálosi tanyájukon.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Bemászott a csólyospálosi tanyaudvarba egy ittas férfi, aki valószínűleg gyógyszerre ivott és bántalmazta a tulajdonos gyanútlan, idős szüleit, akik éppen akkor érkeztek oda autóval.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

gyógyszerre ivott

Fotó: Pixabay

Minden előzmény nélkül ütni-verni kezdte és kegyetlenül megrugdosta a vékony testalkatú, idős férfit. Miután egyértelművé vált, hogy az idős ember nem tudja magát megvédeni vele szemben, még akkor sem eresztette el.

Földre kerültek mindketten, de ott is dulakodtak. Egy arra járó férfi többször kérte, hogy fejezze be az ittas, agresszív támadó a verést, de közbeavatkozni nem mert. A támadó azért vadult meg, mert gyógyszerre ivott.

Végül a rendőrök kiérkezése vetett véget a bántalmazásnak. Az idős férfi testszerte nyolc napon belül gyógyuló zúzódásokat és horzsolásokat szerzett, csak a szerencsén múlt, hogy nem sérült meg komolyabban.

„A sértett és a támadója között mind életkorban, mind erőnlétben fennálló jelentős különbség miatt a sértett csupán korlátozottan volt képes a védekezésre. Az ügyészség a visszaesőnek számító férfit könnyű testi sértés súlyosabban minősülő bűntettével vádolja és büntetővégzés hozatalára irányuló eljárásban – tárgyalás mellőzésével – végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozza azzal, hogy bíróság a vádlott pártfogó felügyeletéről is rendelkezzen. Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni„ – közölte a -tal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?