INSIDER

Felkavaró felvétel: így fogták el a TEK-esek az iszlamista magyar férfit – Videó

A kommandósok milyen komolyan vették a dolgot, többen, több autóval vettek részt az akcióban. Speciális eszközöket is bevettek.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, terrorcselekmény előkészülete miatt vettek őrizetbe egy magát iszlamistának valló magyar férfit.

Videót tett közzé az ügyészség arról, hogy a kommandósok hogyan fogták el azt a magyar férfit Budapesten, aki terrorcselekményre készült. A videón látszik, hogy a kommandósok milyen komolyan vették a dolgot, többen, több autóval vettek részt az akcióban. Speciális eszközöket is bevettek.

Tegnap fogták el azt a magát iszlamistának nevező férfit, aki a gyanú szerint robbantásos merényletre és gyilkosságra készült Magyarországon azért, hogy az Európai emberekben félelmet keltsen.

így fogták el a TEK-esek az iszlamista magyar férfit
Fotó: Fővárosi Ügyészség

A veszélyes férfi elfogásához többek között olyan speciális eszközöket is bevetettek, mint egy robot bombakereső. A kommandósok több autóval érkeztek a helyszínre, többek között egy páncélozott autóval.

A férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, ahogy fogalmaznak, a lakosság megfélemlítése céljából, előre kitervelten, aljas indokból és célból, több ember sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntettével, és robbanóanyaggal visszaélés bűntettével megvalósított terrorcselekmény előkészületének gyanúja miatt.

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség a gyanúsított letartóztatására tett indítványt, amiről várhatóan még a mai napon döntenek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?