INSIDER

Fékezhetetlenül fogy Norbival a 300 kilós magyar tini: már ennyitől sikerült megszabadulnia

300 kilóról indult Rácz Géza, az ország legkövérebb embere. Schobert Norbi segítségével azonban, már több mint 10 kilótól tudott megszabadulni.
  • Szerző: Ripost

Rácz Géza szigorúan tartja Norbi szénhidrát csökkentett diétáját. A mérleg nem hazudik, tegnap 12 kilóval mutatott kevesebbet, mint két héttel ezelőtt, amikor Géza neki vágott ennek a nagy kalandnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A testem fogy, az álmaim viszont ezzel párhuzamosan híznak” – lelkendezett a fiú a Borsnak.

„Egyre többen követnek a két legnagyobb közösségi oldalon. Írom a rapszámomat, és mellette rengeteg tervem van. Az életkedvem megjött, tudom, ha betartom Norbi utasításait, megvalósulhatnak a vágyaim. Örülök, hogy nincs étvágyam, a napi kaja pedig bőven elég. Sosem csapnám be a segítőmet, Norbi a barátom, egy csapat vagyunk. Tudom, együtt sikerülhet!”– mondta Géza, akinek az édesanyja is megerősítette, hogy tényleg nem eszik mellé.

Norbi tovább lendített Géza jókedvén, ugyanis megjöttek a múlt heti orvosi eredmények. Bár a testzsír kicsit nyomja a srác szívét, de a leletek jók, minden jel arra mutat, hogy a fiú teljes életet élhet, amennyiben megszabadul fölös kilóitól. Az életmódtanácsadó tegnap megkezdte a mozgáselőkészítő terápiát, két könnyed mozdulatsort mutatott meg Gézának, aki vele együtt csinálta a gyakorlatokat.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?