INSIDER

„Fejszével foglak megölni téged és a nődet” – lovas kocsival elgázolta, majd vasvillával és baltával támadt rá a magyar nőre

A nyugdíjas rendszeresen fenyegette szomszédait. A mostani támadása során áldozata úgy megsérült, hogy azóta nem bír lábra állni.
  • Szerző: Ripost

„Két nap múlva fejszével foglak megölni téged és a nődet” – e szavakkal fenyegette meg Fekete Antalt a szomszédban lakó Béla bácsi. A férfi lovas kocsijával előbb elütötte Antal menyasszonyát, majd a földön fekvő Anitát vasvillával megszúrta, végül fejszével kis híján levágta a védekezni próbáló nő kezét. Az asszony azóta nem bír lábra állni, folyamatosan zokog, éjszaka is felriad a rémálmai miatt, amiben újra átéli a horror- filmbe illő jelenetet – írja a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Police

Anita fél évvel ezelőtt költözött Szentendréről párjához a farmosi tanyára. Mint elmondták a lapnak, az idős férfi nemcsak rájuk haragudott, hanem az egész utcára. Több feljelentést is tettek már Béla bácsi ellen, aki folyamatosan fenyegette a szomszédait és vasvillával támadt rájuk.

„Legutóbb épp a barátnőmmel az út szélén beszélgettem, amikor döbbenten láttuk, hogy Béla bácsi a bakon állva felénk vágtat a szekerén, közben ostorral üti a lovát. Hiába léptem félre, rám húzta a szekeret és belökött a bokorba. A földön feküdtem, amikor a vasvillát a hátamba szúrta. Még ötször döfte belém a vasvillát a dühöngő öreg, mire el tudtam venni tőle és bedobtam a bokorba. Erre a bakról lekapta a fejszét. Azt gondoltam magamban: most biztosan meghalok. Béla bácsi a fejemre sújtott, de a kezemmel kivédtem az ütést, a fejsze majdnem kettévágta a kézfejemet” – idézte fel a borzalmas perceket Anita, aki a történtek után öt napig feküdt a kórházba.

Béla bácsi letartóztatását a napokban rendelte el a bíróság.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?