INSIDER

Ezt tenné a gyilkossal a soroksári futónő férje

A soroksári futónő férje azt mondja, ha lehet, szeretné elkerülni a találkozást felesége gyilkosával. Azt is elárulta, miért érez így...
  • Szerző: Ripost

A megözvegyült férj szinte sokkot kapott, amikor pár napja kiderült: hogy nagy valószínűséggel egy hajléktalan, egy éppen börtönben ülő férfi gyilkolta meg feleségét. Az emberöléssel gyanúsított pesterzsébeti R. Szilveszter már 5 éve a rácsok mögött ült betörésért és lopásért, amikor a szakértői intézet laboratóriumában kimutatták, majd közölték vele: DNS-mintája egyezést mutat a Gyurik Krisztina holttestén talált anyagmaradványokkal.

Elolvasok mindent, ami a gyanúsítottról megjelenik. Véleményt azonban nyilvánosan nem szeretnék mondani, még nagyon erősek bennem az indulatok – fogalmazott a Blikknek Kardos Lajos, aki azt is elmondta, nincs értelme találkozni a feltételezett gyilkossal.

Nem szeretnék részt venni a tárgyalásokon – mondta az özvegy. –

Képtelen lennék a szemébe nézni Krisztina gyilkosának, mert szívem szerint azt tenném vele, amit ő tett a feleségemmel, végeznék vele.

Természetesen tudom, hogy ez a társadalmi normákba nem fér bele, így, ha lehet, inkább távol maradok az ügy további nyilvános részeitől.

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?