INSIDER

Látta ezt a férfit? Kettős gyilkosság miatt körözik, ne próbálja megállítani!

Gyilkosság történt Szegeden. Egy nő és egy férfi holttestére vasárnap, az esti órákban találtak rá egy belvárosi lakásban, már van is egy gyanúsított.
  • Szerző: ripost

Szörnyű gyilkosság borzolja a kedélyeket Szegeden. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya elfogatóparancsot adott ki dr. Vitális Dániel Attila ellen.

A 28 éves férfi megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével, nevezetesen a szegedi kettős gyilkossággal.

A feltételezett elkövető 2021. június 19-én éjszaka két embert, egy férfit és egy nőt ölt meg Szegeden, egy belvárosi lakásban, majd elmenekült. A rendőrök vasárnap, az esti órákban fedezték fel a két holttestet.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi a gyilkosság után az MCE-141-es rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedes C200-assal hagyta el a várost.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívószámon – írja a police.hu.

A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán is.

A rendőrség nyomatékosan kéri, hogy senki ne próbálja megállítani, feltartóztatni, hanem értesítsék a rendőrséget!

Frissítés! A rendőrség hétfő délután bejelentette: megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombaton éjszaka Szegeden. A férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugban találták meg.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?