INSIDER

Elfogták a Népfürdő utcában agyonvert nő gyilkosát, akiről ez derült ki

Brutális kegyetlenséggel verte össze áldozatát, majd hagyta, hogy a szabad ég alatt vérezzen el. Elfogták a rendőrök, akik szerint nem csak a nő halála miatt kell majd felelnie...
  • Szerző: Ripost

Nem bujkálhatott tovább – elfogta a rendőrség azt a férfit, akit a Népfürdő utcában meggyilkolt nő halálával gyanúsítanak. Ahogyan azt a megírta, még 2020. január 4-én 16 óra 57 perckor a mentők értesítették a rendőrséget, miszerint a XIII. kerületi Népfürdő utcában, egy irodaház tövében találtak egy női holttestet. Lapunk információi szerint a test le volt takarva, így többen is elsétáltak mellette, míg egy férfi oda nem lépett hozzá. Ő értesítette a mentőket, de már nem lehetett az áldozaton segíteni: a nőt agyonverte támadója.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Miután a rendőrség nyomozni kezdett, látószögébe került egy 39 éves férfi, akiről rövidesen kiderült, hogy köze volt a nőhöz. Így D. Lajost február 12-én 13 óra 20 perckor a IV. kerületben az Óceánárok utca erdős területén elfogták.

Fotó: Sulyok László

Ugyanakkor a férfi nem csak a nő meggyilkolása miatt rejtőzködött: a nyomozók szerint D. Lajos volt az, aki 2019. szeptember 8-án 23 óra és 23 óra 30 perc között a XIV. kerületi Róbert Károly körúti felüljáró alatt több alkalommal megszúrt egy ott alvó férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett - írta a police.hu.

Fotó: Sulyok László

D. Lajosnak életveszélyt okozó testi sértés bűntett, és halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt kell majd felelnie.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?