INSIDER

Elfogták a Népfürdő utcában agyonvert nő gyilkosát, akiről ez derült ki

Brutális kegyetlenséggel verte össze áldozatát, majd hagyta, hogy a szabad ég alatt vérezzen el. Elfogták a rendőrök, akik szerint nem csak a nő halála miatt kell majd felelnie...
  • Szerző: Ripost

Nem bujkálhatott tovább – elfogta a rendőrség azt a férfit, akit a Népfürdő utcában meggyilkolt nő halálával gyanúsítanak. Ahogyan azt a megírta, még 2020. január 4-én 16 óra 57 perckor a mentők értesítették a rendőrséget, miszerint a XIII. kerületi Népfürdő utcában, egy irodaház tövében találtak egy női holttestet. Lapunk információi szerint a test le volt takarva, így többen is elsétáltak mellette, míg egy férfi oda nem lépett hozzá. Ő értesítette a mentőket, de már nem lehetett az áldozaton segíteni: a nőt agyonverte támadója.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Miután a rendőrség nyomozni kezdett, látószögébe került egy 39 éves férfi, akiről rövidesen kiderült, hogy köze volt a nőhöz. Így D. Lajost február 12-én 13 óra 20 perckor a IV. kerületben az Óceánárok utca erdős területén elfogták.

Fotó: Sulyok László

Ugyanakkor a férfi nem csak a nő meggyilkolása miatt rejtőzködött: a nyomozók szerint D. Lajos volt az, aki 2019. szeptember 8-án 23 óra és 23 óra 30 perc között a XIV. kerületi Róbert Károly körúti felüljáró alatt több alkalommal megszúrt egy ott alvó férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett - írta a police.hu.

Fotó: Sulyok László

D. Lajosnak életveszélyt okozó testi sértés bűntett, és halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt kell majd felelnie.

És ezeket olvastad már?