INSIDER

Órákig fekhetett vérében a meggyilkolt nő

Az irodaházak mögötti parkolórészen, a gyalogos aluljárónál találtak rá egy meggyilkolt nő holttestére kedden délután. A Ripost megtudta: órákig fekhetett vérbe fagyva, senki nem ment oda, hogy megnézze, mi van vele.
  • Szerző: Ripost

Egy járókelő talált rá a budapesti, XIII. kerületi Népfürdő utcában egy nő vérbefagyott holttestére. Az lett neki gyanús, hogy másodszor is arra járva mozdulatlannak látta a takaróval letakart testet, ezért megnézte, nem szorul-e segítségre az „alvó hajléktalan”. Ahogy levette a takarót, akkor látta elszörnyedve, hogy hatalmas vértócsában hever a holttest.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrök késő estig helyszíneltek, majd tegnap több rendőrautóval ismét kivonultak a helyszínre. Ottjártunkkor a vérfolt még mindig látható volt a fal mellett, ahol a holttest hevert órákig, és több mint húsz rendőr keresett nyomokat a helyszínen. Csoportosan és különválva is köröztek az irodaház mögött, az aluljáró körül, egészen a Dunapartig.

Fotó: Ripost / Sulyok László

„A helyszíni szemle során beszerzett adatok alapján a nőt olyan súlyosan bántalmazták, hogy belehalt sérüléseibe. A Budapesti Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett miatt indított nyomozást„ – közölte a rendőrség.

Fotó: Ripost / Sulyok László

Információink szerint a nő fejét verték szét. A rendőrség a környékbeliek szerint egy rasztahajú nőt keres az üggyel kapcsolatban, fényképet mutatnak azoknak, akik láthatták.

„Borzasztó eset! A lányom este erre járt, de már nem látott sokat. Úgy tudjuk, egy hajléktalan lehetett az áldozat. Nagy erre a forgalom, különös, hogy nem figyeltek fel rá már korábban. Nem törődnek egymással az emberek” – mondta a helyszínen a -nak egy kutyát sétáltató idős hölgy. Sokan járnak a környéken futni, egyikük tőlünk hallotta a hírt.

Fotó: Ripost / Sulyok László

„Nem tudtam, hogy mi ez a sok rendőrautó, de így már világos. Szörnyű! Gyakran látom, hogy az irodaházból kijárnak erre sétálni, hogyhogy nem vették észre előbb?„ – kérdezte ő is.

Az irodaház egyik dolgozója úgy véli, ha látták is előző este a fekvő testet, azt gondolták, hajléktalan alszik a takaró alatt.

A rendőrség azonosította a holttestet: egy 33 éves hajléktalan nő az áldozat. A tettest még keresik.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?