INSIDER

„Elegünk van”: tüntettek Józsefvárosban Pikó ámokfutása ellen

Addig feszegette Pikó és csapata a pofonos láda fedelét, amíg azt a Józsefváros békés civiljei megelégelték.
  • Szerző: Ripost

A helyiek csalódottak, mert a kerület annyira lezüllött, hogy az ingatlanárakon is meglátszik, a hajléktalanok rendszeresen zaklatják a lakókat. A nemrég kiírt kerületi lakáspályázat pedig a csúcsra robbantotta az elégedetlenséget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Annak ellenére, hogy a kampányban mindenkinek lakást ígért, most piaci áron, 100 ezer forintos bérleti díjjal és 3-6 milliós felújítási kötelezettséggel írt ki lakáspályázatot rászorulóknak.

A tüntetés szervezői helyi fiatalok, akiknek elegük lett a városvezetésből. A demonstráció fő okaként a menzabotrányt, a hajléktalan problémát és az Aurórás ügyletet jelölték meg.

A Józsefvárosi Fidesz teljes mértékben egyetért annak a demonstrációnak a célkitűzéseivel, amelyet a lakosok Józsefváros...

Közzétette: Józsefvárosi Fidesz2020. július 16., csütörtök

 

„Nem érezzük magunkat és a gyerekeinket biztonságban, sok a hajléktalan, a drogos, lezüllött a kerület, ezen szeretnénk változtatni, ezért szerveztük a tüntetést és bízunk benne, hogy eljut oda is, akiknek szól” – mondta a -nak Lukács Rudolf, az esemény szervezője.

A tüntetésre mintegy négyszázan érkeztek, transzparensekkel, képekkel felszerelkezve. Az esemény előtt két férfi steril fecskendőket és tűt szórt szét a földön, mondván, „úgyis ezt látják minden nap”.

A szervező kisebb beszédet is tartott, amelyben Pikó szemére vetette, hogyan merészel romlott ételt adni az embereknek.

„Ezért felelősséggel tartozik. Sajnálatos, hogy idáig jutottunk, hogy ki kellett vonulnunk, hogy kiálljunk az emberi méltóságunkért, kiálljunk az emberi jogainkért. Mert az tűrhetetlen állapot, hogy gyermekeinkkel, öregeinkkel megetetik a romlott ételt – mondta.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?