INSIDER

Édesapja álmát valósította meg a motorozással az elhunyt 9 éves monori kisfiú

Épp ésszel felfoghatatlan a család fájdalma, miután elveszítették tehetséges kisfiukat.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a is beszámolt, egy kilencéves gyermek szenvedett halálos balesetet a Monor és Monorierdő közötti krosszmotorpályán még vasárnap. A fiút mentőhelikopterrel szállították kórházba, de az életét nem tudták megmenteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A terepet a gyermek már jól ismerte, és a pályán dolgozók szerint a korához képest mindig a legnagyobb körültekintéssel járt el. Felesleges kockázatot nem vállalt, ugyanis már megtanították neki, hogy ha nem tart be bizonyos szabályokat, az egyébként nagyon is kellemes és élvezetes sportág veszélyessé válik. Ezért is érthetetlen, miként következhetett be a szomorú baleset.

Az egyik krosszmotor a fûbe borult

Az egyik krosszmotor a fûbe borult
Fotó: TV2

A kilencéves alsós a rajongásig szerette a motorokat. Álma volt, hogy egy nap híres versenyző legyen, és a vitrinjét telepakolhassa serlegekkel. Édesapja személyesen hordta őt az edzésekre a monori krosszmotorpályára.

A birtokába jutott néhány bennfentes információ, miszerint a kisfiú azért volt oda a motorsportokért, mert édesapját is vonzotta ez a veszélyes sportág.

A férfi maga is igazi motorversenyző szeretett volna lenni, ám ezt szülei, vagyis az elhunyt kisfiú nagyszülei nem támogatták, nem is engedték. Így talán ez is az egyik tényezője lehetett, hogy ő viszont engedte a veszélyes sportot a kisfiának. Talán így, gyermekén keresztül vélhette megvalósulni gyerekkori álmait...

.

+

És ezeket olvastad már?