INSIDER

Dunakeszi mészárlás: Ezért védik a kommentelők a háromszoros gyilkos apát

Elszabadultak az indulatok a Facebookon a dunakeszi gyilkosságok kapcsán. Többen a családját kiirtó apukát védik. A kommentelők kiakadtak.
  • Szerző: Ripost

Országszerte nagy port kavart a vasárnap, a Dunakeszin történt hármas gyilkosság ügye. Az emberek a közösségi médiában fejezik ki részvétüket, felháborodásukat a tragédia kapcsán, de akadnak olyanok is, akik a családját brutálisan kiirtó apukát védik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

A volt feleségét, anyósát, és a hétéves kisfiát is meggyilkoló B. Lászlóról, már eddig is sok információ derült ki. Egyrészt tudjuk róla, hogy engedéllyel tartott fegyvert, kábítószert fogyasztott a gyilkosság napján, illetve, hogy előre eltervezhette családja megölését. Az, hogy milyen ember volt valójában, már kevésbé ismert. A Facebookon most azonban megszólaltak a férfi ismerősei és érdekes információkat osztottak meg Lászlóról.

Egyikük azt írja, hogy vasárnap napközben, azaz a gyilkosság napján, még együtt pingpongozott az apukával és semmi előjele nem volt a tragédiának. Hangsúlyozza azt is, hogy a férfit pocskondiázó kommentelők nem ismerték őt, így nem lenne joguk ilyen nyíltan megfogalmazni a kritikájukat a férfival szemben.

Forrás: Facebook

Egy másik hozzászóló, aki állítólag ismerte a családot pedig azt állítja, hogy a híresztelések ellenére nem volt bántalmazó az apuka, csupán szerelmes volt a gyermeke anyjába, ezért gyilkolhatott.

Forrás: Facebook

A férfit védő hozzászólások alatt elszabadultak az indulatok, az emberek nagy része nem érti, hogy lehet védeni azt, aki kiirtotta a saját családját.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?