INSIDER

Dunakeszi tragédia: Próbált elfutni a kisfiú, de apja esélyt sem hagyott a menekülésre

A lövéshangokra kiszaladó Max a legutolsó erejével is menekülni próbált megvadult apja puskája elől. A dunakeszi lövöldözés újabb részletére derült fény.
  • Szerző: Ripost

A vasárnapi dunakeszi gyilkosságsorozattal kapcsolatban még mindig derülnek ki újabb részletek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A halálos lövöldözéssorozatot éppen az apa és a volt felesége közötti gyerek láthatási jogok miatti vita előzte meg, amely során B. László, annyira felhúzta magát, hogy elővette vadászpuskáját (amihez engedélye is volt) majd hidegvérrel lelőtte volt párját Melindát és annak édesanyját, Évikét. Már önmagában ez is szinte példa nélküli esetnek számít, de ami ezután következett arra már tényleg szavak sincsenek.

dunakeszi

Családját mészárolta le a férfi Dunakeszin Fotó: Bors

A férfi hétéves kisfia, Maximilian ugyanis a lövés hangokat hallva kiszaladt a ház elé, majd az apja kezében lévő fegyvert meglátva a következőket mondta: „Apu, te lelőtted anyuékat?” A halálra rémült kisfiú felismerve a helyzet súlyosságát menekülni kezdett, de az 54 éves férfi őt sem kímélte, több alkalommal a saját fiára lőtt, akinek így már esélye sem volt a túlélésre. Az elszabadult gyilkos ezután magával is végzett.

A tragédiát állítólag nem csak a gyerek láthatással kapcsolatos vita váltotta ki, hanem az is, hogy állítólag B. László kisfiától megtudta, hogy volt feleségének új kapcsolata van Sz. Tamással, akivel egyébként már 12 éve ismerték egymást.

Sz. Tamás a tragédia helyszínén Fotó: Fuszek Gábor

A megtört férfi a Facebookról tudta meg, hogy mi történt. Ezek után azonnal a helyszínre sietett, megtörten, sírva állt a véres utcán. Elsőre csak annyit tudott mondani, könnyeivel küszködve:

„Aki a saját gyerekét megöli az nem ember” – tudta meg a Blikk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?