NÍNÓ

Döbbenetes részleteket árult el volt kolléganője a kisfiát, Alexet meggyilkoló magyar anyáról

A héten bíróság elé állíthatják B. Katalint, akit azzal vádolnak, hogy megölte a kétéves kisfiát Olaszországban. A szörnyű tettre azután került sor, hogy a magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el Alexet, akivel csak héthetente három órára találkozhatott volna – felügyelt kapcsolattartás mellett.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Magyarországon és Olaszországban is döbbenten állnak az emberek az október elsejei gyermekgyilkosság előtt. A gyanú szerint B. Katalin azután szökött kisfiával Olaszországba, hogy a magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el Alexet, akivel csak héthetente három órára találkozhatott volna a nő – felügyelt kapcsolattartás mellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors szúrta ki az „Apák az igazságért” Facebook-csoportban a következő posztot, mely október elsején jelent meg:

„A mai napon egy szörnyű esemény árnyalja be egyesületünket. Minap beszámoltunk arról, hogy ideiglenes elhelyezés történt egy budapesti bíróságon, az édesapához – aki egyesületi tagunk – áthelyezték a gyermeket azonnali hatállyal. Sajnos, a mai napon az édesanya ahelyett, hogy a gyermeket az édesapának átadta volna, meggyilkolta őt. A gyermek holttestéről fényképet készített, amit elküldött az apának azzal az üzenettel, hogy: 'Most már egyikünké sem lesz'. Az Egyesületünk részvétét fejezi ki az édesapának és a családnak.”

Fotó: Pixabay

Az anyáról kiderült, hogy korábban pornózott, s a Bors szerint még a héten bíróság elé állhat emberölés vádjával.

A egy meglepő bejegyzésre bukkant a Facebookon, melynek szerzője állítja, annak idején ő is erotikus munkából élt, így került kapcsolatba B. Katalinnal.

„Én a Katival egyszer együtt dolgoztam. 2016 körül Ausztriában. Már akkor látványosan szar állapotban volt. Hosszú évek óta pszichiátriai kezelés alatt áll, gyógyszerezik. Kérdem én, milyen pszichiáter az, aki azt mondta, a Kati alkalmas a gyerekvállalásra? A nagy fia készített róla meztelen képeket a munkához. Ezt ő mesélte el. Kérdem én, milyen 'gyógymód az, ami ilyen cselekedetet enged az elmének'?”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?