INSIDER

Deák téri késelés: nem a két fiatal volt az egyetlen célpontja Cs. Krisztiánnak a tragédia estéjén

Döbbenetes, ami kiderült...
  • Szerző: Ripost

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Cs. Krisztián vezette banda ölte meg múlt hét péntek hajnalban a két fiatalt, Lászlót és Gergelyt a Deák téren. Egy másik fiatal, akire a banda szintén rátámadt a tragédia estéjén, napokkal a történtek után sem mer utcára menni.

Fotó: police.hu

„Kiráz a hideg, ha csak eszembe jut, amit velem csináltak. A Deák térnél kilyukadt a biciklim kereke, ezért tolnom kellett. Ahogy békésen sétáltam, odajött egy banda, lökdösni kezdtek, majd követelték a telefonomat. Megijedtem, de nem adtam nekik, inkább megszaporáztam a lépteimet, ami nem olyan egyszerű egy rossz bringával. Erre utánam jöttek, válogatott ocsmányságokat mondtak, majd megfenyegettek, hogy nagy bajom esik, ha nem fogadok szót – idézte fel az ijesztő pillanatokat a fiatalember. „Felkaptam a bringám, majd rohantam, ahogy tudtam. Egy ideig követtek, de aztán átrohantam a hatsávos úton, ők pedig a túloldalon ragadtak. Senki nem jött segíteni! Másnap a neten láttam, hogy éjszaka késelt egy banda, és rájöttem, hogy engem is ők zaklattak, csak nekem mázlim volt...”

Fotó: Ripost / Sulyok László

Az agresszív banda vezére, Krisztián nem véletlenül lett erőszakos. Egy családtagja elmondta, az anyja mélyszegénységbe szülte őt és négy testvérét, többször leadta rokonoknak, akik román kutyának csúfolták a fiút. A rokon szerint egyszer egy pedofil is kivetette a hálóját a fiúra.

„Valójában az utca nevelte fel, de verekedni egyáltalán nem tudott, sőt, kifejezetten béna volt. Azért volt nála a bicska, mert attól erősnek érezte magát. Úgy tudom, a bandában volt a példaképe, azért szúrta le a két srácot, mert bizonyítani akart neki„ – idézte fel a családtag.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?