INSIDER

Deák téri gyilkosság: feláldozta magát László, hogy megpróbálja menteni barátját

Újabb részletek derültek ki a végzetes éjszakáról.
  • Szerző: Ripost

Újabb részletek láttak napvilágot a Deák téri gyilkossággal kapcsolatban. A Blikk szerint László és Gergő először egy másik társassággal került összetűzésbe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Aminek a jelenleg gyilkossággal gyanúsított fiú és társai egy ideig csak szemlélői voltak, majd később, ismeretlen okból, úgy döntöttek, beszállnak a konfliktusba.

Fotó: police.hu

„A nyomozás még nagyon az elején tart, így sok részletre még nincs pontos magyarázat. Az általam ismert információk szerint az már most világosnak látszik, hogy László sokáig próbálta távol tartani magát a kialakult helyzettől, végül akkor sodródott bele az eseményekbe, amikor látta, hogy barátja, Gergő komoly életveszélyben van. Megpróbált segíteni neki, de alulmaradt”– mondta dr. Csapi Szilvia, László családjának sértetti jogi képviselője.

Cs. Krisztián írásbeli, két társa, J. Dániel és J. Marcell pedig úgynevezett ténybeli beismerő vallomást tett. A késelőt több emberen elkövetett emberöléssel, míg két társát csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítják.

Nemrég megszólalt a gyanúsított két fivér édesapja, aki a saját szemszögéből mesélte el, hogyan élte meg a tragédiát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?