INSIDER

Családi dráma: szerelme erkélyéről ugrott a mélybe a férfi

Borzalmas tragédia történt az ünnepek alatt Újpesten. A szomszédok beszámolói szerint azzal ért véget egy pár veszekedése, hogy a férfi a mélybe vetette magát a hetedik emeleti erkélyről.
  • Szerző: Ripost

Vajon mi vezethet ahhoz, hogy valaki közvetlenül a szeretet ünnepe után, melyet a kedvese társaságában töltött, eldobja magától az életét?

Öngyilkosságba menekült, mert összeveszett párjával

– válaszolták többen is a kérdésére a lakótelepen.

Talán én vagyok itt a legidősebb lakó, aki majdnem mindenkit ismer” – kezdte az egyikük..

Úgy emlékszem, hogy december 29-én hajnalban történt az eset, a szemközt lakók közül valaki látta is, hogy zuhan le a férfi. Ők telefonáltak a mentőknek, akik néhány percen belül kiérkeztek, ám hiába, már nem tudták megmenteni az életét.”

Kiderült, hogy az áldozat, a 40 év körüli férfi a hetedik emeleten lakott a párjával, akivel összeveszett. A szomszédok csak a hangos kiabálásra emlékeznek.

Azt hallottam, hogy nagyon kiabálnak egymással, de nem hittem volna, hogy ekkora a baj

– vette át a szót egy másik szomszéd.

„Én úgy tudom, hogy a lánynak van egy kisfia, akihez sűrűn jár a volt párja, a gyerek apja. Kedvesnek tűntek, bár sosem beszéltünk, de köszöntünk egymásnak. Aznap a fiút elvitte az apja és a párjával volt otthon a lány. Szerintem nem kizárt, hogy a lány újra akarta kezdeni a gyermeke apjával, amit közölt a barátjával, s ez vezethetett a tragédiához. Sajnálom őket, azóta nem is láttam a házban a családot…” – sóhajtja.

Ha támogatásra van szüksége, vagy egy ismerőse szorul segítségre, hívja a segélyvonalat: 116-123. Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékes vonalról is hívható, mindegyikről ingyenes.

És ezeket olvastad már?