INSIDER

Bosszúból fejbe lőtte volt barátnőjét egy férfi Pesten

Volt barátnője új barátját akarta megölni...
  • Szerző: Ripost

Egy sniccerrel, egy gumilövedékes gáz-riasztó fegyverrel, valamint gyors kötözővel felszerelkezve jelent meg egy Pest megyei férfi volt barátnőjénél, akivel már hónapokkal korábban szakítottak. A férfi exét felhasználva szeretett volna végezni annak új barátjával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mivel a sértett háza nem volt zárva, a férfi gond nélkül bejutott az épületbe. Miután a nő kérdőre vonta, az elkövető azonnal, körülbelül 1 méterről mellkason lőtte és egy ágyra lökte. Ezután közölte vele, hogy megkötözi és arról felvételt készít, hogy azzal csalja oda annak új barátját, akit ezután meg fog ölni.

Képünk illusztráció (Fotó: 123rf)

A nő erre dulakodni kezdett a támadóval, majd kihasználva, hogy az ablak nyitva volt, kiugrott a kertbe. A férfi követni kezdte, s amikor utolérte a nőt, megragadta a haját, majd közvetlen közelről a karján, illetve a két szeme között meglőtte a gumilövedékes fegyverrel, végül fejbe vágta az áldozatát.

Ennek ellenére a nőnek sikerült kiszabadulnia és az utcára futva egy arra haladó autóstól kért segítséget. Kizárólag a szerencsének köszönhető, hogy nem került életveszélyes állapotban.

A Pest Megyei Főügyészség a tavaly januárban történt ügy miatt életveszélyt okozó testi sértés kísérletével és emberölés előkészületével vádolta meg a Pest megyei férfit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?