INSIDER

„Borzasztó lesz az életem Péter nélkül„ – egy emberként gyászolja Ózd a zebrán halálra gázolt férfit

Ötven métert repült, esélye sem volt a túlélésre: Lakatos Pétert az ózdi Munkás úton, a zebrán gázolta el egy autó, ami még csak nem is fékezett.
  • Szerző: Ripost

Lakatos Péter hazafelé sietett a testvéréhez, amikor a dübörgő motorral érkező kocsi elgázolta, a jármű eleje teljesen összeroncsolódott, a szélvédő betört. Úgy tudni, a 19 éves sofőr legalább 80 km/órával hajtott. Pétert a mentő még kórházba szállította, ott azonban már nem tudták megmenteni az életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

„Amióta megtudtam, sokkban vagyok, felfoghatatlan számomra, hogy meghalt. Ő volt a világ legrendesebb embere, ha volt egy falat kenyere, biztos, hogy a felét odaadta annak, aki kérte. Ózdon mindenki ismerte és szerette őt, az egész város gyászolja szegényt. Egyszerűen nem értem, hogy a gázoló miért nem állt meg a zebránál, főleg, ha látta, hogy valaki éppen átmegy. Borzasztó lesz az életem Péter nélkül, már most nagyon hiányzik„ – mondta el sírással küszködve a Blikknek az áldozat testvére, László.

Péter nagyon nehéz éveket tudhat maga mögött, azért is költözött szabolcsi otthonából a testvéréhez Ózdra. A férfi korábban elvesztette a nejét és a gyermeküket is: a baba rövid ideig élt, és az anyának sem volt segítség már. A fájó emlékek elől menekült Péter, aki a borzalmak után megpróbálta összeszedni magát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?