INSIDER

Berki Krisztián: Én megmutattam és kimondtam a gaztetteket

Berki Krisztián keményen küzdelmet folytatott azért, hogy ő vezethesse Budapestet. Most már csak az eredményre vár. Mutatjuk, mit művelt a kampány során.
  • Szerző: Ripost

Érdekes színfoltja volt az ellenzéki cirkusznak Berki Krisztián, aki már csak azt várja: milyen eredménnyel zárul ma este az önkormányzati választás.

Fotó: Facebook

Berki júliusban jelentette be – egy medencéből kisétálva -, hogy indul a főpolgármesteri székért. Bár sokan akkor kételkedtek abban, hogy komolyak a szándékai, de ő hétről hétre egyre keményebb küzdelmet folytatott a főpolgármesteri székért és ütötte-vágta az ellenfeleit.

Többször járt az alkalmatlan Karácsony Gergely Zuglójában, ahol gyalázatos állapotokról számolt be. Forgatott életveszélyes, omladozó bérházakban és nem egyszer mutatott rá arra, hogy Karácsonynak köszönhetően káosz és kosz, valamint szinte teljes csőd és átláthatatlanság jellemzi a kerületet. Erről több videót is készített:

Berki legújabb Facebook-posztjában arról írt: ő mindent megtett azért, hogy elnyerje az emberek bizalmát.

„Csak mi emberek vagyunk felelősek saját és környezetünk sorsáért! Én megmutattam és kimondtam azokat gaztetteket, amikről senki nem beszélt. Vagy nem akart vagy nem mert! Zugló csődben van, csak a parkolási programján 300 milliót bukik évente. Aki egy kerületet sem tud vezetni, hogy tudna az egész fővárost? A programom fent van a neten, mindenki elolvashatja www.berkibudapestert.hu Én nem közvélemény- kutatást akarok nyerni, hanem választást!” – üzent a hajrában Berki.

Berki tehát magabiztos és hisz a programjában, amiben egyebek mellett ingyenes wifit és BKV-t ígért a budapestieknek. Hogy végül elég-e mindez ahhoz, hogy meggyőzze a választókat? Ma este kiderül!

És ezeket olvastad már?