BOZÓT

Berki Krisztián kukába dobta Karácsonyt

Berki Krisztián magát nem meghazudtolva reagált Karácsony Gergely kiszivárgott „őszödi beszédére”, ami csütörtök délelőtt megrengette a teljes baloldalt.
  • Szerző: Ripost

Berki Krisztinnál már bizony véget ért a Karácsony! A fát ugyanis lebontotta és úgy ahogy van, kihajította a kukába – ez látható legújabb videójában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

A főpolgármester-jelölt sajátos módját választotta annak, hogy reagáljon Karácsony Gergely szerda reggel kiszivárgott „őszödi beszédére”, ami alapjaiban rengette meg a teljes baloldalt.

„Még csak szeptember van, de már vége is a Karácsonynak!”

- mondta a főpolgármester-jelölt a videóban, melyben Berki a támogatóinak is jelzi, mit gondol alkalmatlan ellenfeléről és annak botrányáról.

Karácsony Gergelyről szerda reggel került nyilvánosságra egy hangfelvétel, amelyen azt állítja: a zuglói MSZP-sek szét akarják lopni a kerületet, hogy Tóth Csaba egy bűnöző, mert többször is megfenyegette a családját, Horváth Csaba erénye pedig egyedül az, hogy tudja, miért jár börtön és miért nem...

Fotó: ATV

Mindennek tetejében pedig saját alkalmatlanságáról is említést tett, amikor úgy fogalmazott: „Ha én visszamegyek Zuglóba, akkor engem elásnak (..).

Bővebben erről itt olvashatnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?