INSIDER

Elvitte a mentő Lajos bácsit, amikor a tótvázsonyiak a feleségére emlékeztek – fotó

Újabb dráma a tótvázsonyi tragédia után... Gyűlnek a gyertyák, mécsesek a hídnál, ahol elsodorta vasárnap a patak Marika nénit. Mindenki kedves, szeretetreméltó asszonynak ismerte.
  • Szerző: Ripost

Szívfacsaró látvány, ahogy egyre több mécses áll a kis hídon, ahol elsodorta a víz a 66 éves Marika nénit vasárnap délután. A helyiek közül sokan lerótták kegyeletüket a szörnyű tragédia után. Mindenki kedvelte Marika nénit. „Nagyon kedves hölgy volt. Imádott kertjéből minket is meg szokott ajándékozni egy kis zöldséggel minden évben” – osztotta meg lapunkkal Zsuzsa, aki azt is elárulta, a házaspár lelkiismeretesen toldozta-foldozta a hidat, hogy például ő is könnyebben át tudjon ott menni babakocsival...

Vasárnap egy barátságos focimeccs is elmaradt, a vendégcsapat is részvétét nyilvánította az interneten. A meccseket a házaspár telke melletti focipályán tartották, gyakran Marika néni és Lajos bácsi dobta vissza a labdát a játékosoknak, ha berepült a kertjükbe.

A helyiek kivétel nélkül azt mondják, attól még felfoghatatlanabb számukra a tragédia, hogy egy ennyire kedves embert vesztettek el egy szempillantás alatt.

Most érkezett: információink szerint elvitte a mentő Lajos bácsit, aki tegnap veszítette el szeretett feleségét a villámárvíz miatt...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?