INSIDER

„Annyi erőm legyen, hogy eltemessem őket” – egyszerre vesztette el lányát és unokáját a gyászoló nagymama

A Fadd közelében történt baleset miatt az utolsó élő rokonait is elvesztette az idős asszony. Megtörten mesélt az érthetetlen tragédiáról.
  • Szerző: Ripost

Egy 43 éves nő és gyereke szerdán délelőtt haltak meg egy brutális karambolban Faddnál. A gyászoló édesanya és egyben nagymama könnyeivel küzdve mesélt elvesztésükről.

„Csak annyi erőm legyen, hogy eltemessem őket” – ezt mondta zokogva a Tényeknek az asszony. Lányát és unokáját egyszerre veszítette el amikor Fadd közelében hatalmas sebességgel egy fának csapódtak autójukkal.

Csilla és lánya, Kíra (Fotó: Tények)

A sofőr, a 43 éves édesanya beszorult a roncsba, 16 éves lánya, Kíra pedig kirepült a kocsiból. A gyászoló idős asszonynak a tragédia után senkije sem maradt, már az összes családtagja meghalt.

A TV2 híradójának információi szerint anya és lánya Gerjenbe tartottak, ahol egy ebédre voltak hivatalosak. Az anya az utolsó pillanatig próbált ellenkormányozni, de az autó nekicsapódott a fának.

Mécsesek égek a szekszárdi szépségszalon előtt, ahol Csilla dolgozott. Kollégája megtörten árulta el, hogy kislánya is kozmetikus szeretett volna lenni.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?