INSIDER

A teszetosza, hazudozó Karácsony Gergely sorra követte el a baklövéseket

Lépten-nyomon nevetséges hibákat követ el, ami bizonyítja, hogy a zuglói polgármester gyenge, tájékozatlan ember, aki politikusnak teljesen alkalmatlan.
  • Szerző: Ripost

Karácsony Gergely az elmúlt öt évben nem tudott eredményeket felmutatni, rendre bizonyítja alkalmatlanságát Zuglóban is, ahol minden egyes beruházás hatalmas botrányba fulladt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem kell messzire menni, emlékezzünk csak a napi egymillió forint veszteséget termelő parkolási rendszerre. Arra a parkolási rendszerre, aminek egyetlen lényegi eleme a pénz beszedése lenne a meglévő parkolóhelyekért... De az alkalmatlan Karácsony még ebből is veszteséget csinált. Ígért utána már persze ingyenes parkolást a zuglói lakosoknak, de ebből a mai napig nem lett semmi.

A Pillangó park felújításánál is csak visszaéléseket és sikertelenséget tudott felmutatni. A közbeszerzési eljárást eleve úgy írták ki, hogy azt csak egy baráti cég kaphassa meg – hiszen így lehet folytatni a mutyigyanús ügyleteket, amiben – ahogy az Karácsony őszödi beszédéből kiderült – a helyi szocialisták, Tóth Csaba vezetésével, nagy rutinnal rendelkeznek.

Karácsony pedig szemet hunyt a visszaélések felett.

Ahogy arról a is beszámolt, Karácsony pénteken nagy mellénnyel kérkedett azzal, milyen jól is áll Zugló, hiszen 3 milliárd van a számlán.

A gond ezzel a kijelentéssel csak annyi, hogy Tarlós István csütörtökön jelentette be, hogy szerdán utalták el az iparűzési adóból járó 3,8 milliárd forintot a kerületnek.

Vajon hová tüntette el Karácsony két nap alatt azt a 800 millió forintot, ami hiányzik az utaláshoz képest?

Már összeszedtük Karácsony Gergely bénázásait, amelyek közül talán a legjellemzőbbek azok voltak, amikből kiderül, hogy Karácsonynak fogalma sincs arról, hogy a városban, ahol él, mi merre található és egyáltalán mi történik.

Szerinte Csepel Észak-Pesten van, de arról sem volt fogalma sem, hogy az általa „vezetett” Zugló emblematikus helye, az Örs vezér tér a saját önkormányzata tulajdonában áll... Ahogy a Nemzeti Múzeum helyét sem tudná megmondani (segítünk: a Múzeum körúton van és nem a Városligetben).

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?