INSIDER

A szürke 50 árnyalatát játssza velünk az időjárás

Nem lesz sok köszönet a mai napban, de talán vasárnap már előbújik a nap is.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Szombaton sokfelé borongós, szürke időre számíthatunk, a reggelre képződő pára, köd helyenként napközben tartósabban is megmaradhat, csupán az északi és északkeleti tájakon szakadozhat fel kissé a felhőzet, és süthet ki rövid időszakokra a nap. Kezdetben nyugaton kisebb eső is előfordulhat, de szitálás máshol is kialakulhat. Reggel, délelőtt nyugaton és északnyugaton élénk lehet a délkeleti szél. Hajnalban -2 és +4, délután 2 és 8 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Vasárnap többfelé folytatódik a felhős, borongós idő, a Tiszántúlon kisebb eső is kialakulhat, de a nap első felében helyenként a Dunántúlon is csepereghet az eső. Ugyanakkor egyes tájegységeinken akár több órára is kisüthet a nap. A Dunántúlon helyenként megélénkülhet az északnyugati szél. Napközben 4-9 fok valószínű.

Hétfőn a középső és déli tájakon lehet tartósan borongós, néhol párás, ködös az idő. Máshol hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap. A légmozgás nem lesz jelentős. Reggel sokfelé várható fagy, délután pedig 3-9 fokra van kilátás – írta az Időkép.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?