INSIDER

Durva részletek: kiderült, miért szakított a párjával a súlyos beteg Dávid

Dávid súlyos beteg és nemrég lett igazán szerelmes, de a kapcsolata váratlanul zátonyra futott. A férfi elképesztő részletekről beszélt.
  • Szerző: Ripost

Őszintén szerették egymást, mégis véget ért a bimbozó kapcsolatuk Csorba Dávidéknak. A 28 éves Dávid születése óta küzd az örökletes betegségével, ezért hatalmas öröm volt számára, hogy Kamillával végre rátalált a szerelem. Most annak ellenére ért véget a kapcsolatuk, hogy a lány korábban el sem tudott volna mást képzelni a párjának. A súlyos beteg Dávid őszintén beszélt a szakítás okairól a -nak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Depressziós volt és érzelmileg labilis, vágyak és célok nélkül” – meséli a súlyos beteg Dávid – „Csak a munkával foglalkozott, és én bevallom, ennél többre vágytam. Egyébként az élethelyzetem soha nem volt kérdés, hiszen tudta, mire vállalkozik”

súlyos beteg Dávid

Dávid az izomsorvadása miatt ágyhoz van kötve, mégis elszántsággal és humorral keresi az igaz szerelmet Fotó: Facebook

Dávid egy örökletes betegséggel, izomsorvadással született, volt hogy műteni is kellett, de hiába van ágyhöz kötve, az interneten keresztül kinyílik előtte a világ. Saját Facebook közösséget épített, és humoros posztjaival vállalkozást is indított. A súlyos beteg Dávid a közösségi médián keresztül rabolta el Kamilla szívét, és most is ezt a stratégiát követi. „Nincsenek nagy elvárásaim egy lánnyal, legyen őszinte, ambíció dús kedves vidám, határozott. Amik igazán számítanak, azok a belső értékek” – mondja a -nak Dávid. A lánykeresést már megkezdte, több poszton keresztül csábítja a szép hölgyeket, és humorosan áll a helyzetéhez:

Féltik a gyerekeiket a szülők, miután egy gyanútlan külsejű férfi egy kisiskolás fiút akart magával vinni. A feltehetően gyerekrabló férfi a kisgyermek jóhiszeműségét akarta kihasználni.

„Az hogy egy légzés támogató gép segít lélegezni, lehetővé teszi azt, hogy egy szuszra rekord ideig csókolózzak„ – mondja Dávid.

A fiú előnyt próbál kovácsolni a nehéz helyzetéből. „Nem feltétlen párkapcsolatra, testiségre, kalandra gondolok. Hanem egy olyan nőre, aki mellett nincsenek tabuk, akivel lehet hülyéskedni, szórakozni, élvezni a női társaságát, a közelségét”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?