INSIDER

140 kilós barátnőt keres Rácz Géza, az ország legkövérebb tinije

Tornavideó-sorozatot készít Schobert Norbi és az ország legkövérebb tinije, Rácz Géza, aki partnert is kap egy 140 kilós hölgy személyében. Géza bevallotta: éhes a szerelemre.
  • Szerző: Ripost

Valódi attrakcióra készül Géza és Schobert Norbi. Amikor több mint két hónappal ezelőtt először találkoztak, a most nyolcadik osztályos kamasz alatt még 300 kilónál is többet mutatott a mérleg. Azóta közel 30 kilótól megszabadult, így a fitneszguru szerint eljött az ideje, hogy Géza turbófokozatra váltson.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Készítünk együtt egy ducitorna-sorozatot, amit bárki ingyen megnézhet majd a YouTube-on. Hogy még nagyobb kedved legyen a mozgásra, keresünk neked egy hozzád illő, 14-17 éves, szép arcú lányt, aki többféle szempontból is a másik feled lehet. Te 300 kilóról indultál, ezért fontos, hogy ő körülbelül 140 kiló legyen” – mondta Norbi Gézának, miközben a fiú boldogan bólogatott.

Fotó: Bors

„Alig várom, hogy találkozzak az illetővel. Nincsenek nagy elvárásaim vele szemben, de az igazán fontos szempontokból nem engedek. Legyen kedves, hűséges, és le akarjon fogyni. Így tudjuk egymást motiválni” – lelkendezett Géza a Borsnak.

Sok kamasz ennyi idős korában már dolgozik az iskola mellett. Géza és Norbi is munkának tekinti a tinédzser projektben való részvételét. Ez a garancia arra, hogy az ország egyik legismertebb iskolása komolyan veszi a rá kiszabott feladatokat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?