INSIDER

1 millió forintot kap, aki megtalálja az eltűnt tanárnőt

Végső elkeseredésükben 1 millió forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel az egy hónappal ezelőtt eltűnt Kovács Marietta hozzátartozói annak, aki megtalálja az Alzheimer-kórban szenvedő nőt. Az asszony Miskolcon tűnt el, ahol párjával voltak éppen családlátogatáson.
  • Szerző: Ripost

Kovács Marietta élettársa, Tóth István és a nő családja sehol nem találja az asszonyt. Az idő fogy, de érdemi információt még nem kaptak. Ezért elhatározták, hogy bárki, aki segíteni tud megtalálni a nőt, 1 millió forintos nyomravezetői díjat kap.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóth István és párja, Marietta. A férfi mindent megtesz, hogy előkerüljön szerelme (Olvasói fotó)

Beszélgetés közben kisétált a szobából

A 60 éves nő egy hónappal ezelőtt, egy, Miskolc külvárosában lévő házból tűnt el, ahol párjával családlátogatáson voltak. Egyszer csak kisétált a szobából, ahol a családtagokkal beszélgettek, és azóta nem találják.

„Unatkozott, azt mondta kimegy, jár egyet a kertben. Mikor már egy órája nem jött vissza, a keresésére indultam, de a házban és a környékén már nem találtam. Azonnal autóba pattantam és keresni kezdtem, de besötétedett, így értesítettük a rendőrséget, akik hajnali 2 óráig fésülték át a területet, eredmény nélkül” – kezdte Marietta eltűnésének körülményeit sorolni István.

Mariettáért nagyon aggódik a családja.

Kutyákkal is keresték

„Másnap kutyás keresők is a nyomába eredtek, de sajnos nem jártak eredménnyel, pedig nagyon lelkiismeretesen keresték. Marietta pedagógus volt Százhalombattán, de még ide Miskolcra is eljöttek keresni a volt tanítványai és kollégái is. Több mint húszan gyűltek össze, ami nagyon megható volt” – mesélte István,

Útközben segítséget kért Marietta

Az asszony élettársa azt is elmondta a -nak, hogy a pincesoron, ami nem messze van a családi házuktól, egy hölgy találkozott Mariettával, aki útba igazítást, segítséget kért tőle.

„A nő elmondta, hogy nem tűnt betegek a párom, így csak simán útba igazította. Ezért nem is tudom okolni, mert a betegsége egyébként még nem olyan súlyos és feltűnő. A közelben egyébként van erdő is és bányató, azokat is átkutatták, de nem találtak semmit a rendőrök. Bár egy hónap eltelt, bízom benne, hogy valahol meglesz. Ezért is ajánlottunk fel egymillió forintos nyomravezetői díjat, ugyanis nagyon hiányzik” – mondta megtörten István.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?