POLITIK

Eltűnt az ellenzéki sajtóból Karácsony őszödi beszéde

Ahogy arra számítani lehetett, péntek reggelre a hazai balliberális propagandaoldalak felületeiről egyszerűen eltüntették a Karácsony Gergely őszödi beszédéről szóló híreket – jelzi az Origo.hu..
  • Szerző: Ripost

A balliberális propagandaoldalak egyébként máskor hetekig el tudnak csámcsogni azon, hogy mit mondott itt-ott egy képviselő, míg most teljes hallgatásba burkolóztak. Mindez érthető is, mivel napnál világosabb lett mindenki előtt, hogy az ellenzéki oldalon maffiamódszerek uralkodnak, és a teljesen alkalmatlan Karácsony képtelen arra, hogy bármiben is ellenkezzen ezen körökkel. Világossá vált, ha ez az ellenzéki csapat kerülne Budapest élére, akkor a legfőbb cél a főváros szétlopása lenne.

karácsony gergely

Karácsony alkalmatlanságát mutatja az is, hogy miközben eljátszotta, hogy ő a polgármester, addig a szorgos szocialista kezek úgy nyúlkáltak bele a kerület kasszájába, mint medvebocs a mézesbödönbe. A „jó” gondnok félrenézett, nem szólt semmit, úgy tett, mintha nem történt volna semmi. Minderről pedig a balliberális propagandaoldalaknak egy szava sincsen. Az utóbbit is megértjük – írja az Origo.hu..