NÍNÓ

Kisgatyában fogták el a magyar drogbárót, mindent vittek – Videó

A szegedi férfi, alig több mint fél év alatt egy komplett és jól szervezett drogbirodalmat épített fel, de a zsaruk most lecsaptak és felszámolták a szervezetet.
  • Szerző: Buster

Igazi luxuséletet alakított ki az a szegedi férfi, aki tavaly év végén hozta létre jól szervezett droghálózatát. A banda nőtagjai szorgosan csomagolták a cuccot, míg a férfiak terjesztették a drogot. Az üzlet virágzott, amiről a rengeteg készpénz tanúskodott.

Drogbárót fogtak a zsaruk

Fotó: YouTube

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói május 26-án összehangolt rajtaütés keretében 16 helyszínen egyszerre tartottak kutatást. A rendőrök kábítószer-terjesztőket és fogyasztókat fogtak el, a szegedi mellett, hódmezővásárhelyi, kisteleki, szolnoki és kiskunhalasi ingatlanokban. Az eljárás során a rendőrök több száz gramm úgynevezett kristályt és marihuánát, valamint az azok kiméréséhez és csomagolásához szükséges eszközöket foglaltak le.

Drogbárót fogtak a zsaruk

Rengeteg készpénzt is találtak... Fotó: YouTube

Ezzel egyidőben a rendőrök több mint 74 millió forint értékű készpénzt, értékpapírt, arany ékszereket és egy Porsche Panamera-t foglaltak le, továbbá zár alá vettek egy házat és egy lakást is, mint bűncselekményből származó vagyont.

Nagyüzemben folyt a kereskedés...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?