BOZÓT

Ilyen most a fővárosi közlekedés, Karácsony emberéletekkel játszik – Videó!

Csütörtök reggel már a főpolgármester is beismerte: újra nagyot hibáztak! A szerdai káosz után csütörtök reggel is azt érezhették a munkába igyekvők, hogy megint az egészségükkel, az életükkel játszanak. Karácsony újra csak ígérget.
  • Szerző: Ripost

Megmutatjuk, hogy a szerdai káosz után mi játszódott le csütörtök reggel a fővárosban. Hiába ígértek járatsűrítést, az utasoknak tömött közlekedési eszközökre kellett felszállniuk.

Az utazók a buszokon, a villamosokon és a metrókon is ugyanazt tapasztalták, mint szerdán.

Egyelőre újra ígéret maradt a járatsűrítés, miközben autóval sem lehet ingyenesen parkolni a fővárosban. Bécsben rögtön a járvány elején eltörölték a parkolási zónákat, Karácsony Gergely viszont még mindig azt mantrázza, hogy káoszt okozna a parkolás eltörlése. Még az egészségügyi dolgozóknak sincs ingyenes parkolás több mint három héttel a veszélyhelyzet kihirdetése után!

Ugyanakkor az országos tiszti főorvos a járványügyi tájékoztató során kitért arra, hogy aki csak teheti, inkább autóba üljön, és ha mégis a tömegközlekedésre kényszerül, akkor ne tartózkodjon sokáig a megállóban. De hogyan, ha fél óra is eltelik, mire jön egy jármű?

A főpolgármester emberéletekkel játszik, amikor sem az autós, sem a közösségi közlekedésben nem teszi lehetővé, hogy a fővárosiak betartsák a járványügyi szakemberek tanácsát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?