BOZÓT

Durvul a roncsderbi: Berki Krisztián is főpolgármester akar lenni

Már nem hisz az ember a szemének. A tutyimutyi Karácsony, a levitézlett Kálmán Olga, a nagypofájú Puzsér, a nyugdíjasok körül sompolygó Schmuck, a halk beszédû, nevenincs momentumos után a "herevasaló" Berki Krisztián is beszáll a versenybe. Ez aztán a röhejes roncsderbi!
  • Szerző: Ripost

Aki ma véletlenül Berki Krisztián Facebook-oldalára tévedt, hosszasan dörzsölhette a szemét. Merthogy elsőre hinni sem akarta a dolgot, az biztos. Megáll az ész és ácsorog.

Berki valóságos politikai kiáltványt rittyentett:

"Soha nem akartam politikus lenni, most sem a politikai ambícióim vezettek ahhoz a döntéshez, amit meghoztam. Hanem az, hogy Budapestiként érzem és tudom, hogy Budapestnek változásra és egy jó vezetőre van szüksége.

De amit az ellenzéki oldalon látok, a testnevelésből felmentettek társaságának kapálózását, az nem vezet sehova. Így nem lehet leváltani Tarlós Istvánt. Pedig neki már ideje nyugdíjba menni!
Karácsonynak meg úgyis csak három napja van egy évben, az is decemberben.

Ezért úgy döntöttem, hogy októberben elindulok a főpolgármesteri székért.


Sosem veszítettem, így hát most sem fogok. Gyertek, tartsatok velem, támogassátok a Berki Budapestért programomat.


Akik ismernek tudják, hogy nekem nem csak a szám jár. Én nem előválasztást akarok nyerni, én a következő FÕPOLGÁRMESTERE leszek Budapestnek. Együtt veletek megcsináljuk! Tartsatok velem!

Hogy mi lesz ebből, ember meg nem mondhatja. Lehet, hogy a mélységesen csalódott ellenzéki szavazók egy új "kétfarkú kutya" lehetőséget látnak meg a szívós botrányhősben?

Az ellenzéki roncsderbi még tartogathat mulatságos meglepetéseket... Lehet, hogy a végén Berki még Viszkist, nagy barátját is beveszi a csapatba, hogy ő lehessen főpolgármester- helyettes?

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?