POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.14. 11:27

Magyar Péter egyik fontos emberét tartóztatták le cigarettacsempészésért

El sem mozdult mellőle...

Magyar Péterék pánikszerű törlésbe kezdtek, hogy eltüntessék a letartóztatott Tisza-aktivista nyomait. A Tisza-párt vezető szervezőjét cigarettacsempészés miatt tartóztatták le, neki ugyanis nem volt mentelmi joga. A Magyar Péterrel és Radnai Márkkal készített közös fotóit is eltüntették. A férfi egyébként a múlt héten részt vett az MTVA-székház előtti tüntetésen is, ő látta el például láthatósági mellénnyel Magyar Péter médiabrigádját.

Magyar Péter cigarettacsempész letartóztatott szervezője – az Origo videóján jól látszik – ott volt a köztévé elleni, Magyar Péter tüntetésen is.

Miután nyilvánosságra került, hogy cigarettacsempészésért letartóztatták a Tisza-párt vezető szervezőjét, izgatott posztolás kezdődött Magyar Péter közösségi médiás felületein, gyorsan figyelmeztették a pártelnököt, hogy jó lenne eltüntetni a cigarettacsempészet miatt letartóztatásba került aktivista fotóit, különösen azokat, amelyeken Magyar Péterrel, Nagy Ervinnel vagy Radnai Márkkal pózol.

Magyar Péter, MagyarPéter, csempész, cigaretta, cigaretta csempész
A letartóztatott cigarettacsempész Magyar Péterrel

 

Magyar Péter, MagyarPéter, csempész, cigaretta, cigaretta csempész
Villámgyorsan letörölték a kompromittáló felvételeket

A letartóztatott cigarettacsempész vezető szervezőként fontos szerepet játszott az MTVA előtti demonstrációban. A háttérből irányított, szervezett, ő látta el például „láthatósági mellénnyel” Magyar Péter médiabrigádját.

Magyar Péter, MagyarPéter, csempész, cigaretta, cigaretta csempész
Cigarettacsempész akcióban...
Magyar Péter, MagyarPéter, csempész, cigaretta, cigaretta csempész
A cigarettacsempész  volt az MTVA előtti demonstráció vezető szervezője

A Tisza-párti aktivisták most feladatul kapták, hogy minden felületet gondosan átvizsgálva teljesen tüntessék el a már hosszú hónapok óta Magyar Péterrel szorosan együtt dolgozó cigarettacsempész nyomait, hogy a nyilvánosságra került bűncselekményt a lehető legkevésbé lehessen összefüggésbe hozni a pártelnökkel.

Botrányok Magyar körül 

Nem ez az első bűncselekmény Magyar Péter körül. Már a Tisza Párt megalakítása körül is több támadható személy felbukkant. Az utóbbi évtizedek legnagyobb piramisjáték-botrányának szervezői és haszonélvezői töltik meg Magyar Péter pártját, köztük Deák Boldizsár. A férfi Magyar Péter legszűkebb stábjának tagja, ott van minden fontos rendezvényen. Jelentéseket fogad, elemez, szervezőként is dolgozik. 

Szintén súlyos bűncselekményeket követett el, és több évet börtönben töltött Sájer Mária, aki Magyar anyósjelöltje volt. Hétmilliárdos kár, több száz tönkretett család, a felelősök pedig a bandavezért kivéve megúszták pár év börtönbüntetéssel – ez volt a mérlege annak az egész országot behálózó piramisjátéknak, aminek a működtetésében Magyar Péter bizalmasa is részt vett. 

Az elmúlt hetekben újabb botrányos ügyek láttak napvilágot Magyar kapcsán, ezúttal a Diákhitel Központ élén megkötött szerződéseivel kapcsolatban, mely ügyben már nyomozás is megindult – büntetőeljárás van folyamatban. Így előfordulhat, hogy emiatt is kikéri a legfőbb ügyész az EP-től a diszkópolitikus mentelmi jogát. Ahogyan arról az Origo beszámolt, szeptember 13-án derült ki, hogy Magyar Péter pártjának egyik jelenlegi szervezője túlárazott szerződést kötött a Diákhitel Központtal. Hadházy Ákos független parlamenti képviselő szerint ezen szerződések megkötése szükségtelenek voltak. A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) közölte, hogy Diákhitel Központ Zrt. gazdálkodásával kapcsolatban jelenleg nyomozás van folyamatban

 

 


 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek