Sunyi trükkökkel játszott át milliókat a haverjainak Magyar Péter

POLITIK
POLITIK

Szerző t.t.

Létrehozva: 2024.09.25. 12:30

Klinika dolgozóit verték meg egy arab klán tagjai Essenben

Vészhelyzet Essenben. Rátámadtak egy klinika dolgozóira.

Klinika került vészhelyzetbe péntek délután Essenben. A helyi Erzsébet Kórház személyzetét most biztonsági őrök védikírja a Bild.

klinika
Klinika dolgozóira támadtak a beteg hozzátartozói Essenben - Fotó: Putri Aurina /  Shutterstock


Klinika a klán célkeresztjében

Miután egy férfi a sürgősségi ellátás ellenére meghalt egy esseni kórházban, rokonai megverték a klinika személyzetét, és hét alkalmazottat megsebesítettek. Kiderült: a gengszterek egy libanoni családi klánhoz tartoznak.
A biztonságiak péntek óta ellenőrzik a látogatókat az Erzsébet Kórház bejáratánál, és járőröznek a környéken. Az intézkedések napi 2000 euróba kerülnek a város számára, de nem lehet megspórolni, szükség van a fokozott védelemre.

"Ami pénteken itt, a kórház falain belül történt, megdöbbentett minket. Még soha nem tapasztaltunk ilyen mértékű agressziót” – mondta Dorothee Renzel, a kórház szóvivője a BILD-nek. Egy idős férfit vittek a mentők péntek délután a klinikára akut vészhelyzet miatt. Az orvosok az életéért küzdöttek, de elvesztették a csatát. A férfi meghalt.
Ezután a klán tagjai behatoltak a kezelőszobába, és összetörték a bútorokat
„Amikor az orvos közölte a hírt a folyosón lévő hozzátartozókkal, ők agresszívan reagáltak, kiabáltak ütötték, rúgták az egészségügyi személyzetet” – közölte a rendőrség. – Ezt követően betörtek egy kezelőszobába, ahol bútorokat és orvosi berendezéseket rongáltak meg."


A rendőrség egyelőre nem nyilatkozott arról, hányan randalíroztak a kórházban. Pénteken letartóztattak egy török-libanoni származású férfit, de később kiengedték. A nyomozást most a rendőrség klánbűnözés elleni szervezete folytatja.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek