POLITIK

Szerző t.t.

Létrehozva: 2024.08.29.

Burkabolt nyílt Bécsben: jelenleg akció van az imaszőnyegekre

Ahol nagy a kereslet, ott pörög az üzlet: változik Bécs lakossága, változik a boltok kínálata.

Szerző t.t.

Ahol nagy a kereslet, ott megy az üzlet: megnyílt Bécs második muzulmán életmódboltja a Brünner Strassén. Az ünnepi megnyitón azt mondták: "Allah, a Magasztos, adott nekünk egy második fiókot Bécsben"tudósít az eseményről a heute.at.

Fotó: Google

Korábban itt egy helyi cég szexi fehérneműt és fürdőruhát árult, de változnak az idők, változik az osztrák főváros lakossága, és az új tulajdonos burkát, fátylat, hagyományos ruházati cikkeket kínál a muszlimoknak, és jelenleg akció van az imaszőnyegekre.
De a nikáb, burkini és hasonlók mellett a Muslim Lifestyle Shop kínálatában olyan könyvek is megtalálhatók, mint a „Válás az iszlám jog szerint”. Ebben a német válási jog bírálataként az olvasható, hogy annak célja „a család, mint a társadalom magjának lerombolása, a férfiak és nők közötti bizalmatlanság megteremtése, és nem utolsósorban a homoszexualitás népszerűsítése".
Ruházati tippek is találhatóak a „Megfelelően takarva – Hogyan öltözzünk helyesen muszlimként” című könyvben.
Az „Út egy igaz gyermekhez” című könyv pedig azt a témát járja körük, hogy „a hatékony iszlám oktatás hogyan teszi az utódokat Allah istenfélő szolgáivá”.

Sok hagyományos piac alakult át Bécsben a tömeges bevándorlás óta - Fotó: Forrás Ripost

Az üzletnyitásból gyorsan politikai kérdés is lett. "Michael Ludwig SPÖ-s polgármester burka polgármesterként vonul be Bécs történelmébe" – közölte Maximilian Krauss, az FPÖ bécsi vezetője. Úgy véli, a polgármester "arab és afrikai befogadó politikája" felelős sok hagyományos osztrák vállalkozás megszűnéséért. „Nem csoda, hogy egyre több bécsi menekül a környékről” – mondta Krauss a "Heute" -nak .

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek