Létrehozva: 2023.02.01.

Joe Biden fia meztelen felvételeket csikart ki egyik asszisztensétől

Egyre gyűlnek a felhők a Biden család felett.

„Állítsd be úgy a telefont, hogy nézhessem, ahogy zuhanyzol” – írta az amerikai elnök fia, Hunter Biden az egyik fiatal női asszisztensének, akit azzal zsarolt, hogy visszatartja a fizetését, ha nem küld magáról meztelen felvételeket. Hunter Biden korábban elhagyott laptopjáról a média folyamatosan nyilvánosságra hozza a kompromittáló részleteket, amelyek ezúttal a férfi szexuális visszaéléseire világítottak rá. A szexuális zsarolás áldozata egy 29 éves nő volt, aki 2018 és 2019 között dolgozott Hunter Biden Owasco nevű ügyvédi irodájában -közölte a hirado.hu.

A kiszivárgott beszélgetés tanúsága szerint a FaceTime-on küldött zuhanyzós felvétel után Hunter Biden az Apple Pay alkalmazáson utalt pénzt az asszisztense számára. A laptopról kiszivárgott felvételek azt is bizonyítják, hogy Joe Biden fia később lefotózta, ahogy szexel a nővel.

Hunter Biden, Joe Biden elnök fia (Fotó: Tom Brenner/The Washington Post/Getty Images )

A részmunkaidős modell és fitneszoktató nő ezután fontos adminisztratív feladatokat is kapott Hunter Bidentől. Azonban 2019 januárjában üzenetben érdeklődött, hogy miért nem kapta meg a decemberi fizetését, valamint miért nem aktív a vállalati egészségbiztosítása?

Két hónappal később Hunter Biden 500 dollárt utalt a nőnek, majd arra panaszkodott, hogy egyébként nincs pénze: „tartásdíj, tandíj és egyéb olyan sz*rok miatt, mint a lánybiztosítások”.

A nőt a pénzügyminisztériumnak benyújtott gyanús tevékenységi jelentések is említik. A jelentésen Hunter és cége tranzakciói vannak, amelyek külön kitérnek az elküldött utalásokra is. Ebből kiderül, hogy a nőnek Hunter vagy cége 2018-ban összesen 44 500 dollárt fizetett.

A jelentés olyan címzettekre is felhívta a figyelmet, akik a felnőtt iparban dolgoznak, vagy embercsempészettel hozhatók kapcsolatba.

Több nőt fizetett

Mint kiderült, ugyanezen alkalmazásban Hunter Biden partnerlistáján szerepelt a szeretője és egyben testvére menyasszonya, Hallie Biden, valamint a nő húga, Liz Secundy is, akikkel szintén szexuális kapcsolata volt. A fizetési lista alapján a lánya kosárlabdaedzője, Lunden Roberts, aki korábban sztriptíztáncos volt, is kapott pénzt. A nő munkaviszonyát azonban a férfi megszüntette, valamint az üzeneteire sem válaszolt, miután kiderült, hogy a nő várandós Hunter gyermekével. Robertsnek később pert kellett indítania Hunter ellen gyermektartás miatt. A cikk szerint Hunternek négy asszisztensével is volt szexuális viszonya.

Az eredeti cikk a Daily Mailen jelent meg.

Kábítószerfüggő volt, rendszeresen szórakoztatta magát prostituáltakkal, és a legmagasabb szintű kínai hírszerzéshez kötődő üzletemberekkel üzletelt Hunter Biden, Joe Biden amerikai elnök fia abban az időszakban, amikor az elnök delaware-i házában élt, ahol január közepén titkosított amerikai állami dokumentumokat talált az ügyészség.

A Breitbart amerikai portál a Hunter Biden laptopjáról kiszivárgott dokumentumok alapján azt állítja, hogy az elnök fia 2017 és 2019 között élt a delaware-i címen, és ebben az időszakban jelentős üzleti kapcsolatokat épített ki a Kínai Kommunista Párt hírszerzésének legmagasabb köreihez tartozó üzletemberekkel.

A cikk szerint aggasztó összefüggés fedezhető fel az amerikai elnök delaware-i otthonában talált, az Egyesült Államok titkosított információit tartalmazó dokumentumok és a Biden család kínai üzleteinek sikerei között.

Az igazi kémjátszma

A Breitbart szerint Joe Biden állami tisztségvállalása már az elejétől fogva segítette családja sikereit. A kínai titkosszolgálatok üzleti köreivel pedig már 2015 végén elkezdődött üzletelni Hunter Biden, amikor az apja alelnöki tisztséget látott el az Obama-adminisztrációban.

Hunter Biden ebben az időben kezdett közeledni ahhoz a kínai CEFC energiavállalathoz, amelynek igazgatósága a kínai titkosszolgálatokhoz kötődött. A vállalat egyik vezetőjéről, Patrick Hóról még ő is azt írta, hogy „Kína kémfőnöke”.

Kínai drágakő és kínai dollármilliók

Később a közeledésből személyes találkozó és üzlet lett. Hunter 2017 elején Miamiban találkozott a CEFC vezetőjével, Je Csian-minggal, akitől első körben kapott egy 80 ezer dollár értékű gyémántot. Az értékes drágakő Hunter Biden e-mailjeinek tanúsága szerint a későbbi válása során a vagyonmegosztás körüli civakodás tárgya is volt, amely szintén erősíti azt az állítást, miszerint értékes ajándékot fogadott el a kínai hírszerzés köreitől.

Hunter Biden laptopjáról származó fénykép, amelyen a CEFC elnökétől, Je Csien-mingtől (Ye Jianming) kapott gyémánt látható (Forrás: Breitbart)

Kilenc nappal a miami találkozó után azonban már nem tárgyi ajándék érkezett Hunterhez, hanem keményvaluta.

Joe Biden fia akkor két különálló, 3 millió dolláros elektronikus átutalást kapott, amelyeket a pénzügyminisztérium pénzügyi bűnözéselleni hálózata gyanúsként jelölt meg.

Biden-féle családi vagyonmegosztás

2017 áprilisa és 2018 szeptembere között a CEFC és leányvállalatai dollármilliókat juttattak el Bidenékhez (főleg Hunterhez, de a pénz egy része Joe Biden bátyjához és sógornőjéhez, James és Sara Bidenhez folyt be). Ez idő alatt Joe Biden találkozott Hunter üzleti partnereivel is, miközben szigorúan titkos és érzékeny információs dokumentumok hevertek például a Penn Biden Center szekrényében és a wilmingtoni garázsban.

A kínai CEFC üzlethálózatán keresztül a Breitbart szerint 150 millió dollárnyi pénz áramolhatott, amelynek egy része a Biden család bőröndjeiben landolt.

Az elnök fiának laptopjáról kiszivárgott levelezések alapján több utalás is beazonosítható, amelyek között van négymillió dolláros és több százezer dolláros tétel is, amelyek Hunterhez, valamint az elnök testvéréhez és sógornőjéhez vándoroltak. A gyanú szerint a családi osztozkodásból az elnök maga is részesült.

Ahogy a cikk felidézte, Peter Schweizer újságíró bestsellert írt az ügyről.

A szerző számításai alapján a Biden család 31 millió dollárt tehetett zsebre a kínai üzleteknek köszönhetően, amelyből a gyanú szerint a legmagasabb állami tisztségeket betöltő Joe Biden is részesült.

Így a nála talált titkosított állami dokumentumok tovább erősítik az Biden elnök korrupciógyanús ügyének súlyosságát.

Joe Biden demokrata elnökjelölt fiatalabbik fia, Hunter Biden júliusban 6 nap alatt befizette a közel fél millió dolláros jövedelemadó tartozását az államkasszába, holott egy tavalyi apasági perben még azt mondta a bíróságon, hogy azért nem fizet egykori szeretőjének gyerektartást, mert munkanélküli és szegényes körülmények között éli a mindennapjaitírja a New York Post internetes kiadása.

A Columbia kerületi adó- és bevételi hivatal nyilvántartása szerint Hunter Biden 2017-ben 238 ezer dollár, 2018-ban pedig 215 ezer dollár állami jövedelemadó tartozást halmozott fel. Az illetékes adóhivatal ezért 453.890 dolláros zálogjogot nyújtott be Hunter különböző ingóságaira, arra az esetre, ha az 50 éves vállalkozó nem fizetne hathatós időn belül. Vagyonelkobzásra végül azonban nem került sor, ugyanis a felszólítás utáni hatodik napon a demokrata elnökjelölt fia centre pontosan átutalta a szóban forgó összeget.

Azt nem tudni, hogy Hunter Biden honnan teremtett elő ilyen gyorsan 453 ezer dollárt (133 millió forint), ugyanis a hivatalos adóhatósági dokumentumok alapján jelenleg senkitől sem kap fizetést az Egyesült Államokban. Az viszont biztos, hogy a Joe Biden fia nem először keveredik pénzügyileg visszás ügyekbe.

Ukrajnában például nyomozás folyik ellene, mivel vélhetően édesapja segítségével lett egy ukrán gázipari óriásvállalat, a Burisma Holdings igazgatótanácsának tagja, amivel havonta 50 ezer dollárt keresett, annak ellenére, hogy semmilyen tapasztalata nem volt korábban az energiaszektorban. A koronavírus-járvány előtt a republikánus képviselők és szenátorok Amerikában is szerették volna eljárást indítani ebben az ügyben Hunter ellen, de erre végül nem került sor.

Arról nem is beszélve, hogy egy 2019-es apasági perben, melyet egykori szeretője, egy sztriptíztáncosnő indított Hunter ellen, azt mondta a bíróságon, hogy azért nem fizeti ki a gyermeke után járó jogszerű támogatásokat a nőnek, mert bizonyíthatóan munkanélküli, semmilyen jövedelemre nem tesz szert évek óta és amúgy is jelentős tartozásai vannak. Ez az állítás azért is érdekes, mert Hunter előszeretettel használ egy Porsche Panamera sportautót, illetve tavaly valahogy ki tudott fizetni 2,5 millió dollárt egy hollywoodi luxusingatlanra.

Hunter Biden egyébként a stimuláns kábítószerek rajongója, a kokain és a crack a két nagy kedvence. Ezt onnan tudhatjuk, hogy Huntert legalább két alkalommal vették őrizetbe ezen szerek fogyasztás miatt, egyszer 1989-ben, egyszer pedig 2018-ban. Ezen felül legalább 6 alkalommal járt kábítószer-elvonóra a kokainfüggősége miatt, sőt, egy televíziós interjúban be is vallotta, hogy a méregdrága szer rabja.

Egyre közelebb kerül a börtönhöz Hunter Biden. Az amerikai elnök botrányos ukrán, kínai és egyéb korrupt üzleteket lebonyolító fia ellen egy ügyben nagy nehezen elkészült a vádirat. A republikánusok egy különleges ügyész kijelölését követelik, mert szerintük csak így lehetne visszaállítani a bizalmat az amerikai igazságszolgáltatásban. Ha bebizonyosodik Hunter Biden bűnössége akkor adóügyei és hamis tanúvallomás ítélhetik el.

Hatalmas korrupció, befolyással üzérkedés

Az Origo folyamatosan nyomon követte Joe Biden fiának kétes ügyeit. Kiderült az a számtalan információ és bizonyíték alapján, hogy a Biden család végtelenül korrupt, azonban mégis érinthetetlen. A 2020-as amerikai elnökválasztási kampány során a New York Post részletesen bemutatta a Biden család kétes és sötét ügyleteit. ezek kiterjedtek pénzmosásra, külföldi befolyásszerzésre, befolyással való üzérkedésre és kétes kínai és ukrajnai érdekeltségekre amiről az Origo többek között itt, itt, itt és itt írt.

Joe Biden amerikai elnök és a fia, Hunter Biden.

FORRÁS: AFP/NICHOLAS KAMM

Erre úgy kerülhetett sor, hogy Hunter Biden egy Delaware állambeli szervízben felejtett egy kényes információkat tartalmazó laptopot. A botrányos információk gyorsan terjedni kezdtek, azonban a Twitter és a Facebook azonnal cenzúrázta az erről szóló cikkeket és bejegyzéseket. Mark Zuckerberg később elismerte, hogy a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) utasítására cselekedtek. 

Korábban két számítógépes biztonsági szakértő megvizsgálta a laptopról származó több ezer e-mailt, és a Google és más technológiai cégek kriptográfiai aláírásai alapján hitelesnek ítélték meg a számítógép tartalmát. 

Az ügy során kiderült, hogy rengeteg bűncselekményt követett el Hunter Biden, akit egyfajta ügyvivőként lehet jellemezni a botrányos ügyletekben. Ha összerakjuk a mozaikokat akkor az a kép rajzolódik ki, hogy az elnök a fiát használta a korrupciós ügyek végrehajtására.

MÁSFELŐL EZ A FIA SZÁMÁRA IS KIFIZETŐDŐ EGYÜTTMŰKÖDÉS VOLT, HISZEN  TETEMES VAGYONRA TEHETETT SZERT.

Hunter és Joe Biden

A nyomozás és a politikai szálak

Az ifjabb Biden ellen már 2018 óta nyomoznak, de az eljárás kínosan lassan zajlik, és az ügyészek feltűnően visszatartják az információkat. Nyáron névtelen források a Fox Newsnak azt mondták, hogy az Igazságügyi Minisztérium a félidős választások előtt nem akarja, hogy vádemelés történjen, mert ez állítólag ellentétes a belső politikájukkal. 

EGÉSZEN ELKÉPESZTŐ MÓDON AZZAL IS ÉRVELTEK, HOGY A VÁDAKAT GYENGÍTHETI, HOGY AZ ELNÖK FIA DROGFÜGGŐ, MERT EZT AZ ÜGYVÉDEK MENTŐ KÖRÜLMÉNYKÉNT HASZNÁLHATJÁK FEL.  

Elegendő bizonyítékot összegyűjtöttek a nyomozók

A The Washington Post most arról ír névtelenül nyilatkozó tisztségviselőkre hivatkozva, hogy a Hunter Biden ellen nyomozó szövetségi ügynököknek sikerült elegendő bizonyítékot összegyűjteni ahhoz, hogy adóügyi bűncselekményekkel és egy fegyvervásárlással kapcsolatos hamis vallomással vádolják meg. Az elnök fia nem vehetett volna lőfegyvert, mert a vásárlás időpontjában crack-kokain függőségben szenvedett, ez pedig kizáró ok. Vagyis hazudott a Alkohol- és Dohánytermékek, illetve Lőfegyverek Forgalmával Foglalkozó Irodának( ATF) a háttérellenőrzés során.

Hunter Biden közismerten drogproblémákkal küzd.FORRÁS: SHUTTERSTOCK.COM

A másik vád szerint nem vallotta be a tengerentúli vállalkozásaival kapcsolatos jövedelmeit. Ez azért érdekes, mert a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján kezdetben a szövetségi nyomozók sokkal több vádpontban nyomoztak ellene, végül azonban csak ennyi maradt.

Most már a vádemelés a delaware-i kerületi ügyészen múlik.  Adócsalásért maximum 5 év büntetés szabható ki, míg a lőfegyverrel kapcsolatos hamis nyilatkozat esetében a maximálisan kiszabható büntetés akár 10 év is lehet. 

Merrick Garland igazságügyminiszter (az amerikai jogrendben ő a főügyész is) a hatalmas politikai érdeklődés miatt védekezésre kényszerült az ügyben. Arra hivatkozik, hogy az ügyet vizsgáló delaware-i kerületi ügyészt 2017-ben Donald Trump kormányzata nevezte ki. Garland azt állította, hogy nem gyakorolnak rá nyomást. 

EZ MEGLEHETŐSEN KOMIKUSAN HANGZIK AZOK UTÁN, HOGY A WASHINGTON POSTNAK NYILATKOZÓ FORRÁSOK ELMONDTÁK, A NYOMOZÁS AZÉRT TARTOTT ILYEN SOKÁIG, MERT AZ IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM UTASÍTÁSÁRA MINDEN ADÓVÁDAT A MINISZTÉRIUM ADÓÜGYI RÉSZLEGÉNEK JÓVÁ KELL HAGYNIA.

A republikánusok különleges ügyészt követelnek

A hatóságokban megrendült bizalom visszaállításának érdekében a republikánus képviselők és szenátorok azt követelik a Biden-kormánytól, hogy nevezzenek ki egy különleges ügyészt - akárcsak Trump esetében - aki átveszi a vizsgálatot Hunter Biden ügyével kapcsolatosan.

Az igazságügyi miniszter úgy döntött, hogy nem tesz ilyen kinevezést és ezután az esetet a delaware-i ügyésznél hagyta. Így az ügy sokkal kisebb nyilvánosságot kap, és az ügyésznek is kisebb a hatásköre.

A republikánusok szigorúbb vizsgálatot követelnek a Biden-kormányzattól.

FORRÁS: JACKELBERRY/PIXABAY

A republikánusok kijelentették, hogy a novemberi időközi választás után ha visszaszerzik a képviselőházat és a szenátust is, akkor átfogó vizsgálatot fognak folytatni Hunter Biden ellen.

"Fiam, Hunter"

Szeptemberben bemutatták a Robert Davi által rendezett "Fiam, Hunter" című filmet, amely átfogóan feldolgozza Joe Biden és Hunter botrányos ügyeit. A filmet Hunter laptopja alapján készítették és az összes általa elkövetett bűncselekmény bemutatják egy játékfilm formájában.

A film a Breitbart forgalmazásában jelent meg és a leírásában ez olvasható :Figyelmeztetés! A filmben előfordul: szex, prostitúció, drogok, pénzmosás, még több szex, egy laptop a pokolból, kínai kémek, ukrán 'üzletemberek', a Kínai Kommunista Párt, Amerika eladása, a nagyfiú, kukoricapehely, még több szex, még több drog és... a Család"

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

magyarnemzet.hu

Vége a szappanoperának: ő lesz a Barcelona vezetőedzője a következő idényben

ripost.hu

Fülöp herceg az első pillanattól óva intette a királyságot Meghantől

vg.hu

Kiderült, hogy van 24 ezer magyar nyugdíjas, aki legalább 600 ezer forintot kap havonta

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Lékai-Kiss Ramóna bikinire vetkőzött: forró fotók készültek

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Újabb bizonyítékok Bajnaiék és Magyar Péter szövetségére

POLITIK

TikTok-iszlamisták radikalizálják a fiatalokat. Kalifátust akarnak létrehozni

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

Brüsszelben úgy gondolják: a tömeges bevándorlás aranyat ér. Vajon kinek?

POLITIK

Már a héten megindulhatnak az új fegyverszállítások Ukrajnába

POLITIK

CPAC-Hungary: A békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

POLITIK

Az amerikai tankok 16 százalékát már kilőtték az oroszok

POLITIK

A DK, Karácsonyék és Magyar Péter mögött ugyanaz a cég áll