1 éve

Rejtély, ki hord minden nap szemetet a pesti kórház buszmegállójába

Ugyanolyan mocsokkal szembesülnek az arra járók minden nap, rejtély, ki teszi tönkre a pesterzsébeti buszmegálló környezetét. Az illetékesek válasza ijesztő, nagyon elkeserítő a helyzet.

„Ami Erzsébetből lett… Na az mindent visz, kb Chicago…” -írja egy hozzászólásában Horváth Dániel, aki a képeket megosztotta egy nyilvános pesterzsébeti csoportban. Folyamatosan mocsok, étel és ital maradék, flakonok, piás üvegek, vizelet és használt ruhák mindenütt, elkeserítő a helyzet.

Szörnyű állapotok. Fotó: Horváth Dániel

Főképp szemetet lehet látni a Jahn Ferenc kórház előtt, bár a feltehetőleg tapétaragasztóval a buszmegálló üvegfalára – szó szerint – felmaszatolt „régi tetők javítása” cetli is igazán figyelemre méltó.

Igényes hirdetés. Fotó: Horváth Dániel

A bejegyzéseket közzétevő Dániel megesküdött, hogy minden nap meg fogja osztani ország-világ előtt, hogy milyen undorító állapotok fogadják az arra járókat.

Használt ruhák, flakonok egy bevásárlókocsiban.
Fotó: Horváth Dániel

Dániel hiába próbálta elérni telefonon az illetékes rendvédelmi osztályt, neki nem sikerült. Egy másik pesterzsébeti lakos viszont több szerencsével járt, neki azt válaszolták: „...minden nap összegyűjtik a szemetet, de újból összeszemetelnek mindent.”

Akárhogy is, de a helyzet elkeserítő főleg, hogy egy kórház előtti buszmegállóról van szó.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!