tóth gabi
Rengeteg ételt le lehet fagyasztani, de vannak olyanok is, amiket tilos! Ez a 4 étel fogyaszthatatlanná válhat. Mutatjuk, melyek ezek.
A fagyasztót azért használjuk, hogy minél kevesebb étel végezze a szemetesben. Az élelmiszerek nagy részét le is lehet fagyasztani, és így tovább elállnak. Szuper megoldás ez, de te vajon tudod-e, hogy melyik az a 4 étel, amit tilos betenni, mert utána nem tudod őket újrahasznosítani? Ezek ugyanis teljesen ehetetlenek lesznek. Megváltozik az állaguk. Mutatjuk, melyek ezek.
Ne fagyaszd le a tojást, mert fagypont alatt eltörik. Ha a főtt tojással próbálkozol, akkor felolvasztásnál gumiszerű lesz.
A krumpliban lévő keményítő lebomlik fagyponton, ha pedig felolvasztod pépes állagú lesz és édeskés íze.
A tejszín, a tej, a túró, a krémsajt , és a tejföl sem való a fagyasztóba. Megváltozik az állaguk, szétmállanak.
Az alma, a szőlő, és a paradicsom is elveszti ropogós állagát, ha a mélyhűtőben tárolod és felolvasztod őket. Fonnyadtak lesznek.