OTTHONKA

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.28.

Szórj sót a vécébe, elképesztő lesz a hatás

Szeretnéd, hogy mindig szép tiszta legyen a vécé? Felejtsd el a durva vegyszereket, kapd elő a sót! Fantasztikus lesz a hatás.

Ha takarításról van szó, a lakás egyik legfontosabb része a fürdőszoba és a vécé. Ezeket a helyiségeket nagyon alaposan, és gondosan kell tisztán tartani. Egészen biztos, hogy erre te is nagyon odafigyelsz. Mindent megteszel azért, hogy makulátlan tiszta és friss illat legyen a mellékhelyiségekben, hiszen a baktériumoktól így lehet távol maradni. Ehhez viszont nincs szükség drága vegyszerekre. Kapd elő a konyhából a sót és a citromot, mutatjuk, hogyan lesz ragyogó a vécécsésze!

Woman,Wearing,Gloves,Cleaning,And,Disinfecting,The,Toilet,And,Bidet
Fotó: Felix Santiago Allendes /  Shutterstock

Egy tálba csavarj bele fél citromot, és adj hozzá 2-3 evőkanál sót. Alaposan keverd össze, és ha ezt még turbózni szeretnéd, mehet bele egy kis szódabikarbóna is, majd a tál tartalmát öntsd a vécébe. Súrold át jó alaposan a vécékefével. 

+ tipp:

Ha nagyobb harci kedved van a szennyeződések ellen, akkor súrolás és öblítés után, még gumikesztyűben közvetlenül is nekieshetsz egy fél citrommal egy durvább dörzsölésnek. Utána még sóval átkefélheted. Az eredmény illatos és ragyogó lesz!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek