Létrehozva: 2024.06.24.

Költözz Veresegyházára, mutatjuk, miért éri meg!

Ha szeretnél egy békésebb, stresszmentes életet, nézd meg, mert nem tűnik rossz vételnek!

Piliscsabán, közel a központhoz eladó egy ház, amelyhez dupla telek jár, ami közel 1200 négyzetméteres. A ház állapota jó, de egy felújítást, saját ízlésre formálást megérdemel. Megfizethető áron kínálja most a tulajdonos, olyan családoknak, akiknek elege van a nagyvárosból és egy kicsit nyugodtabb környezetre vágynak. 

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Eladásra kínálok két különálló építési telket Piliscsaba csendes, Szállás utca 10-es szám alatt található környezetben. Helyrajzi számuk: 186;187

Az ingatlanok összesen 1166 négyzetméteres területen helyezkednek el. Az ingatlan megosztva van, egyik rész 579 négyzetméter, míg a másik 587 négyzetméter. Az 579nm-es telken jelenleg egy 97nm-es ház van, mely felújításra szorul azonban egy kisebb család számára kiváló lehetőséget kínál, amely még mindig hagy elegendő teret a telek további kihasználására.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A telken továbbá különálló garázs és melléképületek találhatók. Az ingatlan frekventált helyen található, közel a város központjához, és könnyen megközelíthető buszokkal és vonatokkal is. Így kényelmes és gyors tömegközlekedéssel lehet bejutni a környező városokba és Budapest belvárosába emellett, tökéletes befektetés egy új otthon megépítésére vagy további fejlesztésre. A környék barátságos és nyugodt, ideális választás azoknak, akik szeretnének elbújni a város zajától, de mégis szeretnének minden fontos szolgáltatás és intézmény közelében lenni.

Az ár megegyezés alapján !

”[...]

További otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek